• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı örüp açtım. Güzel olmuş mu? :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ben de bunu çok sık uygularım.
Ama tost görüntüden hiçbir zaman hoşlanmadım.
Daha doğal ve iri dalgalar istiyorsanız 2 iri örgü yapın ve onu da bir tokayla topuz gibi tutturup bekletin.
Öyle yaptığım için herkes saçlarımın normal halini dalgalı zannediyor ve bayılıyorlar.:52:
Denemenizden zarar gelmez.:49:

Denedim, biliyorum. Yinede teşekkürler güzel fikirleriniz için.

bende beğenmedim :19:
sanki örmüşsün üzerinden 3 gün geçmiş gibi duruyor.
ben de örüp yatıyorum arada dalgaları tam belirgin oluyor.

Saclarimi neredeyse her gun orerim o yuzden fikir vermek istedim:-)
Saclarin zatn dumduzmus ne guzel ama dalgali istiyorsan dustan ciktiktan sonra islakken orme o zaman hem sinzt olablrsn hemde dalgalar gostermez pek kendini. Istersen saclarini kendin kurumaya birak isteren makinyla hafifce kurut hepsi kurumasin ama sirilsklam da islak kalmasin. Haafif kuru hafif nemli olsun. Daha sonra sacalarinin ne kadar dalgali olmasni istedgne bgli olarak 2 yada 3 tane or. Varsa sivi sac krenlrinden kullanabilrsn gliss gibi mesla o biraz dha nemli olmasni saglar. Mumkunse gece oyle yat ve sabah ac saclarini. Cok guzel dalgalarin olur bunu benim pirasa sacli kuzenm ve kardesme de denedik gayt guzl oldu. Istersen ertesi gun yatmadan once sacini yikamazsan gene gliss gbi birsey skip yada hafif nemlendirip orebilirsin ordukten sonra biraz daha nemlendireblrsn ertesi gun yine dalgali olur saclarin :-) bu arada saclarini iki yana ayirip dipten degil de iki yandan orersen cok daha guzel olur :-)

ben de yapardım bunu saçlarım belimin bitiminden bi karış falan daha kısaydı arkadan tek örgü yapıyordum öyle yatıyordum sabah açıp duruma göre wax yada saç kremi kullanıp perçemlerimi düzleştiriyordum baya iyi duruyordu ama normalde de dalgalı benim saçlarım baya arkadaşlarım çok beğeniyorlardı ama şmdi saçlarım orta boy düzleştirici de tutmuyo çok kötü oluyo kızlar fikirleriniz varsa bende alabilir miyim?

ben de yapardım bunu saçlarım belimin bitiminden bi karış falan daha kısaydı arkadan tek örgü yapıyordum öyle yatıyordum sabah açıp duruma göre wax yada saç kremi kullanıp perçemlerimi düzleştiriyordum baya iyi duruyordu ama normalde de dalgalı benim saçlarım baya arkadaşlarım çok beğeniyorlardı ama şmdi saçlarım orta boy düzleştirici de tutmuyo çok kötü oluyo kızlar fikirleriniz varsa bende alabilir miyim?

Orta boy derken ne kadar ki :-) bir dusundum ne ne yapabilirsin diye sekillendirici kullanmayi pek sevmiyorsun herhalde bir de duzlestirici tutmuyor demissin . Saclarin dalgalari veya kivircik galba birde gur olabilir :-) saclarini yikadiktan sonra gene cok islak degilken hafif nemliyken temeden balerim topuzu yapabilirsin saclarini topuz yaparken de sac serumu veya durulanmyan sac urunleri kullanirsan actiginda elektirklenmeyecktir ve gece oyle yapip yatarsan saclarin sabah actiginda gayet guzel dogal dalgali olur :-) umarim yardimci olabilmisimdir :-)

Orta boy derken ne kadar ki :-) bir dusundum ne ne yapabilirsin diye sekillendirici kullanmayi pek sevmiyorsun herhalde bir de duzlestirici tutmuyor demissin . Saclarin dalgalari veya kivircik galba birde gur olabilir :-) saclarini yikadiktan sonra gene cok islak degilken hafif nemliyken temeden balerim topuzu yapabilirsin saclarini topuz yaparken de sac serumu veya durulanmyan sac urunleri kullanirsan actiginda elektirklenmeyecktir ve gece oyle yapip yatarsan saclarin sabah actiginda gayet guzel dogal dalgali olur :-) umarim yardimci olabilmisimdir :-)

öncelikle teşekkür ediyorum :) göğüs hizasının üstünde biraz saçlarım :) gür ve dalgalı :) şekillendirici derken maşa ve düzleştirici kullanıyorum ama maalesef düzleştirici tutmuyo maşa her gün olmuyo sıktı artık :) teşekkürler tekrar :)

saçını kalın yapsan daha tatlı olur bence
hatta bende özendim suan sacımı ördüm

bu arada saçlarının rengine bayıldımmmmmmm
ayrıca gayet sağlıklı ve canlı gözüküyor
benim saclarıma cok benziyor,rengi,gürlüğü ve uzunluğu,ama benim sacım seninki gibi dümdüz değil
keşke olsaydı ama çok hafif dalgalı

saçını kalın yapsan daha tatlı olur bence
hatta bende özendim suan sacımı ördüm

bu arada saçlarının rengine bayıldımmmmmmm
ayrıca gayet sağlıklı ve canlı gözüküyor
benim saclarıma cok benziyor,rengi,gürlüğü ve uzunluğu,ama benim sacım seninki gibi dümdüz değil
keşke olsaydı ama çok hafif dalgalı

Dalgalı da güzeldir. Bu arada teşekkür ederim. :))

tatlım bence de böyle yapma banyo sonrası birz kurusun hafif nemliyken tek örgü yap arkadan gece böyle yat sabah da kalkınca açıp bi wax krem köpük gibi bişey sür emin ol daha hoş görünecek

tatlım bence de böyle yapma banyo sonrası birz kurusun hafif nemliyken tek örgü yap arkadan gece böyle yat sabah da kalkınca açıp bi wax krem köpük gibi bişey sür emin ol daha hoş görünecek

Katılıyorum.. o zaman çok doğal dalgalar oluyor birde saç uzun müthiş görünür..

ben de buna benzer bişey yapıyorum akşam duş alıyorum hafif suyunu aldıktan sonra köpük sürüyorum bolca sonra balık sırtı örüyorum sabah açınca iri dalgalı doğal bir görüntü oluyor. hem kolay hem güzel :) tabi kışın yapamıyorum pek saçım kurumuyo sabaha havalar ısınsın başlarım yine :)

ben de buna benzer bişey yapıyorum akşam duş alıyorum hafif suyunu aldıktan sonra köpük sürüyorum bolca sonra balık sırtı örüyorum sabah açınca iri dalgalı doğal bir görüntü oluyor. hem kolay hem güzel :) tabi kışın yapamıyorum pek saçım kurumuyo sabaha havalar ısınsın başlarım yine :)

kesinlikle balık sırtı daha da seksi duruyo gerçek o ki :D ben balık sırtı bilmiyorum ama işte :D benim yöntemi de deneyip örgünün uluşmadığı yerleri önleri falan düzleştirip de deneyin derim ama çünkü baya iyi oluyo diyorlardı su an saçım kısa uzamasını bekliyorum bende :D

:19: niye yaptın ki böyle bir şey :27::27:
şaka şaka... saçının rengini sevdim bir de saçlarım düz pırasa gibi demişsin kaç kişi var senin yerinde olmak isteyen bunu bilin mi :52: doğal fönlü seni ...bi daha yapma örme :45: :9:

Herkes kendinde olmayanı istiyor işte. Ne yapıcaz...:ssz:

Ördükten sonra nemli kalması için spreyle su falan sıkmıştım. Köpük, jöle gibi şeyleri hiç sevmiyorum. Saçlarım bir tuhaf oluyor. Zaten o gün evdeydim. Öylesine denemiştim. Sorun yok. :))))))

Canim ben bunu 15 yaşimdan 21 yaşima kadar yapardım:)
Cok beyenirdim:)) ama ben jöle ile örerdim öğle yatar, sabah tek tek acardım:) kafam kocaman görünürdü:9
2'ci gün artık çok hoş dururdu:) üçüncü günde yakardım:)

Back