• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı örüp açtım. Güzel olmuş mu? :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kusura bakma ama ben beğenmedim hem çok kabarık olmuş hemde dalgası güzel olmamış

Son düzenleme:
kusura bakma ama ben beğenmedim hem çok kabarık olmuş hemde dalgası güzel olmamış

Doğuştan pırasa gibi düz saçlarım olduğundan, tost şeklinde ve kabarık saçlara bayılıyorum.:21:
O senin şahsi görüşün saygı duyarım.:ssz:

İnşallah uzar diyelim o zaman.:27:

Saçını banyodan çıktıktan sonra ör ama kalın parçalar alarak sabaha kadar beklet sonra aç ama asla tarama saç uçlarını da düzleştir mükemmel oluyor.Böyle kabarık hoş olmuyor insanın yüzü minicik kalıyor.

ben dalgasını beğenmedim veya o tost şeklini, ismini bilmiyorum.

Saçını banyodan çıktıktan sonra ör ama kalın parçalar alarak sabaha kadar beklet sonra aç ama asla tarama saç uçlarını da düzleştir mükemmel oluyor.Böyle kabarık hoş olmuyor insanın yüzü minicik kalıyor.

evet işte sölemeye çalıştığım buydu :1:
bende yaparım ve bayılıyoru bu modele..
hatırlattığın için tşk canım artık bi sürede böle kullanırım :1:

benimde saçlarım ince telli bende gür dursun diye örerim bazen sonra açtığımda bundan biraz daha kalın dalga olur. ben öylesini daha çok seviyorum ama seninkide çok kötü değil. biraz yıpranmış göstermiş saçını sadece.

bence kabarık olmuş ve tam dalgalar gözükmüyor

ya kızlar bi topic vardı evde yapabileceğimiz ilginç saç modelleriyle ilgili resimliydi
topic ismini tam hatırlayamıyorum hatırlayan var mı??

Çok kabarık duruyor bende yapmıştım bi kere böyle olmuştu sevmiyorum kabarık saçları.

Saçlarım çok düz. Örüp açsam dahi hemen bozuluyor. Telefon kamerası ile çekilmiştir. Bu yüzden dalgalar belli olmamış bende fark ettim.
Saçlarım evet çok yıpranmış duruyor bende fark ettim. Ama söz konusu değil.. Gayet bakımlı.:21:

....................................

Son düzenleme:
...................................................

Son düzenleme:
bencede kotu olmus tiftik tiftik duruo dalga gibi durmuo tost gıbıde durmuo k.bakma ama hıc begenmedım keske taramasaydın tarayınca bole oluo :31:

Ben de bunu çok sık uygularım.
Ama tost görüntüden hiçbir zaman hoşlanmadım.
Daha doğal ve iri dalgalar istiyorsanız 2 iri örgü yapın ve onu da bir tokayla topuz gibi tutturup bekletin.
Öyle yaptığım için herkes saçlarımın normal halini dalgalı zannediyor ve bayılıyorlar.:52:
Denemenizden zarar gelmez.:49:

Back