Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı örmeden saç örgüsü dalgasını nasıl elde ederim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
E

EU1

Ziyaretçi
Ya arkadaşlar saçları katlı olmayanlar gece saçlarını örüyorlar. Sabah bir açıyorlar, lüle lüle... Mesela benim saçlarım katlı. Örünce her yerden çıkıyo saçlarım. Saçlarımı dalgalı ama ben örgünün verdiği kıvırcıklık olsun istiyorum saçlarımda. Maddi durumumun iyi olduğu söylenemez. Yani kıvırcık yapan makine falan alamam, kuaförede gidemem... Bana ne önerirsiniz???

Ya bana bi yardımcı olun.. Nerdeyse sitede yazdığınız her mesaja teşekkür etçem ..

Sacların uzunsa sarabilirsin geceleri yatmadan önce , ama bence zahmetli her gece her gece ugraşmak onunla . benim saclarımda katlı kesim omuzlarımda , normalde dalgalıdır ben yıkadıktan sonra şu 7/24 olan durulanmayan saç kremi yardımıyla dalgaları belirginleştiriyorum . hatta bak ıslakken once tara sonra basını one dogru atıp bı havlu yardımıyla saclarını sıkarak buklelerı belırgınlestır . sonra tekrar sac kremı sur elınle aynı ıslemı tekrarla . anlatabıldımmı bılmıyorum ama bu bende işe yarıyor umarım yardımcı olabilmişimdir .

ya sarmayı denicem ama sarmakk nasıl oluyorr ?? :S

gazete kağıdını biraz kalın ve sert şekilde uzunlamasına katla. saçlarını ayır azar azar sar ve toka yardımıyla dibine tuttur. sabaha kıvır kıvır olur

ya canım gazete kağıdını nasıl sarcam,? saçlarımı normal olarak mı sarca? yoksa şekillendiripte mi?

ama
arkadaşlar
sarma
haricinde
başka
bir
çözüm
yok mu ??

Lütfen
yardım
edin...

saça zarar veriyor jole. onuda geçtik. kış günü nasıl jöle sürebilirimki saçlarımaa... :S

en ucuz yöntem arkadaşın dediği gibi gazete kağıdıyla sarmak .çoğunlukla liseli kızlar yapıyor bu kıvır kıvır oluyor gayet güzel.aslında sarmadan önce az bir jöle sürersen açınca şekil uzun süre kalır yoksa çabuk düşer saçların yada açınca sprey sıkacaksın..ya bugidiyle saracaksın yada gazete kağıdıyla başka yolu yok saçı kıvırcık yapmanın.

sacını yıkadıktan sonra önce güzelce tara sonra krem 7/24ü saclarına sür sonra elinle avuçla ve sekil vermeye calış daha sonra istersen sac kurutma makinesi ile biraz kurut yada kendiliğinden kurumasını bekle böylece istediğin gibi kıvırcık yapabilirsinsengözlerimebaksanab

duştan çıktıktan sonra saçlarındaki fazla suyu bi havlu ile al. daha sonra çok az jöle kullan.jöle saç için yararlı değil evet ama bence her zaman kullanmazsan bi problem olmaz.çünkü jöle kullanınca katların uzun saçlarınla sabitlenecktir ve ördüğünde örgüden çıkması daha az olacaktır.

örgü dalga istiyorsan ve saçında katlar varsa saçını bölümlere ayırıp da ör .yani üstten 3 parça alttan 3 parça toplam 6 örgü yap öyle yat. o zaman katlar kendi arasında örüleceği için dışarı çıkmaz örgüden :)

Gece banyo yaptıktan sonra saçını sıkıca bir güzel ör sonra bir eşarp bağla sabah kalkınca eşarbı çıkar ve saçını çöz muhteşem oluyor :d

evt aynen katılıyorum böyle yap bende böyle yapıyorum gerçekten çok güzel oluyo hem fazla uğraşmıyosun :1hug:

gazete kagıdı
yırtık bi çorap
şimdi..yırtk çorabı kes ince ince bi kalem kadar ince ve uzunlugunda.
gazeteyi de 5 cm falan uzunlugnda kes.uzun olsun ama boyu.
snra kestign çorap ip gbi olucak onu gazetenın ıcıne koy sar sar sar bigudi oluyo.snra sacını bunla sar.yada hazr bigudiler al 3 5 ytl onlarda.sarmadan baska bi çozum de var; saçlarını parmagına sar.dola dola en tepede firketeyle tuttur.bu da su dalgası yapıyor. baska turlu olmaz cnm ve jöle surdugnde sacın aynı gun yıkanması gerekıyor. ve jole yerıne saç kremini kullansan daha iyiolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…