- Konu Sahibi denizimderyam
-
valla canım seni çok iyi anlıyorum bende sık saç değiştirenlerdenim birde hep kızıl yapıp röfle tarzına dönenlerden bende bıktım ve saçlarım senin gibi gür evde boyamak en mantıklısı hem maddi açıdan hemde zaman bi saç boyatmaya gidiyorsun 4saat sürüyor ve aynende ddediğin gibi rengide tutramıyorlar evde açacaksn yapıcaksn umurlarında değilki ben çok yaşadm ama bizde suç yani akıllanmakta yok.......evet bencede öyle yap beyaz tenlimisn bir renk yap diple devam et bak bende kızıldım karamel yaptrdm tabi yıprandı çok ama bi süre devam edicem diple şimdi çokta moda tenimde pembe beyaz yakıştı çok yakıştıysa değişme........
al benden de o kadar beyaz tenliyim ve bir hafta öncesine kadar saçları çok güzel bir sarıydı..sarı rengini 6 ay kullandım ve ben çabucak sıkılan biriyim daha doğrusu eşim bana hiç yakışmadığını yüzümü kapattığını gitmediğini kaç ay söyleye söyleye gidip kızıla boyattım kızıl boyadan sonra öyle pişman oldum ki anlatamam şimdilik saçlarımı dinlendirip uzatacağım daha sonra kısacık kestirip tekrar sarıya döneceğim ama bu sefer araştırıp kendim yapacağım sarıyı en son sarım hariç kuaförlerin yaptığı sarı sarıdan başka herşeye benziyordu ya turuncu yada karamel offffffffff.....şu kızıl nasıl akacak..ne yapacam
aynen bende çabuk sıkılanlardan ve kızılda çok kullandm aynen öyle bir tam sarı yapamazlar zaten.....yapman gereken canım hiç boyamıycaksn kızıla kendi haline bırakıcaksn yada kahveye boya uzamasını bekle diplerin epey gelince dilediğini yap..........
bende pembe beyaz tenliyim canım. kızıl tonları pek gitmiyo bana bu rengide beğendim aslında ama 2 renkli kek gibi dolaşmakta istemiyorum. ama ben sarı istiyorumhemde tam 6 yıldır. artık karar verdim ne yapıp edip kendim becericem
saçlarım şuan buna yakın bi tonda orta kısmı daha belirgin turuncu işte...
aynen bende çabuk sıkılanlardan ve kızılda çok kullandm aynen öyle bir tam sarı yapamazlar zaten.....yapman gereken canım hiç boyamıycaksn kızıla kendi haline bırakıcaksn yada kahveye boya uzamasını bekle diplerin epey gelince dilediğini yap..........
çok güzel bir fikir canım çok sağol kızılın üstüne kahve tutar mı acaba?
anladm kafaya taktın renkte güzelmiş evde yapma ozaman farklı kuaföre git istediğini yaptır yıpranmasınıda göze al çabuk uzaması içinde yağlar kullan ama madem buna yakın evde bence önce bir boya tekrar karamele sonra git röfle yaptr boşuna onada para verme dediğin gibiyse öyle yaparlar çünkü..........
evet her gittiğimde bi saç açmayla boyaya 150 200 tl bayılıp istemediğim bi renkle çıkmaktan sıkıldım resmen enayi yerine koyuyolar insanı
olmadı küllü sarı gibi bi renge boyayım. mavi boyada karıştırayım bakalım turunculuklar gitçek mi :)
o konuda pek bilgim yok malesef iyice araştr yapan brine sor yada burda okuyanlardan vardır belki bu konuda yardımcı olabilecek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?