Canım, saçlarını epey sağlıksız gördüm ne yazık ki, omuzlarında küt yada katlı bir kesim yaptırmalısın bence.
omuzlarında küt kestirebilirsin.
kestirmişken kısacık kestir victoria beckham gibi amabob değil daha kısa olan model:113: :108:
Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum çok kırıklarım var nasıl kestirmeliyim sizce ?
Eki Görüntüle 446905
Eki Görüntüle 446906
Kısacık kestiremem çünkü saçlarım çok gür güzel durcağını zannetmiyorum :)kestirmişken kısacık kestir victoria beckham gibi amabob değil daha kısa olan model:113:
:108:
benden sana öneri sakın çok kısacık kestirme.. hele bu kadar uzunken.. ya kademe kademe git (ki tavsiye etmem) ya da çok kısa olmayacak bi boyutta kal derim ben..
çok kısa kestirince insanın içi acıyor.. bana öyle oluyo ya da bilemicem
hem düğünlerde falan kısacık saçla gösterişli bi model olmuyo..
kadının en önemli aksesuarı uzun saçları bence
katılıyorum bu dönemin en moda saç modeli.yani yakışacağını düşünüyorum...
cnm ne yaptın karar vermedin mi daha.bak 3bruli93 kestirecem dedi kestirdi.çokta yakıştı yeni saç modeli.bende bugün yarın kestirecem.bence sende çok uzatma kararını ver.çok düşününce vazgeçebiliyor insan
canım yaaa ne yaptın merak ettim valla forumda herkes saçlarını kestirmeye başlamış sanırım sen vazgeçtin
saçların zayıf duruyor en azından omuzlarında kestirirsen daha bakımlı durur diye düşünüyorum
Bence çok kısa kestirme.Bir anda bob modeli uygularsan kendini çıplak bile hissedebilirsin.Omuz hizalarında katlı bir kesim yaptır.Kırıkların gitsin en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?