Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı nasıl kestirmeliyim? (Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Canım, saçlarını epey sağlıksız gördüm ne yazık ki, omuzlarında küt yada katlı bir kesim yaptırmalısın bence.

canım bence tamda havalar bukadar ısınmışken radikal bir karar ver ve kısacık bir model yap eminim ki hem çok rahatlarsın hemde saçlar eskisinden dahaa sağlıklı olur hem uzatırkende güzel bir bakım yaparsın en azından bu kadar sağlıksız olmazlar çünkü çok kötü görünüyorlar umarım fazla geç kalmadan yaparsın kuzum

bu resimdeki modelden birisini seçebilirsin bence canım bu da benden sana bir fikir olsun

saçlarınızla ilgili her türlü sorun için bizi arayınız
randevu alın fırsatları yakalayın

Son düzenleyen: Moderatör:
benden sana öneri sakın çok kısacık kestirme.. hele bu kadar uzunken.. ya kademe kademe git (ki tavsiye etmem) ya da çok kısa olmayacak bi boyutta kal derim ben..
çok kısa kestirince insanın içi acıyor.. bana öyle oluyo ya da bilemicem
hem düğünlerde falan kısacık saçla gösterişli bi model olmuyo..
kadının en önemli aksesuarı uzun saçları bence

canım yaaa ne yaptın merak ettim valla forumda herkes saçlarını kestirmeye başlamış sanırım sen vazgeçtin

Bence çok kısa kestirme.Bir anda bob modeli uygularsan kendini çıplak bile hissedebilirsin.Omuz hizalarında katlı bir kesim yaptır.Kırıkların gitsin en azından.

kestirmişken kısacık kestir victoria beckham gibi amabob değil daha kısa olan model :113:
:108:
Kısacık kestiremem çünkü saçlarım çok gür güzel durcağını zannetmiyorum :)

Çok kısa kestirmedim ama istediğim gibi olmadı ya biraz zaman geçsin tekrar kestiricem :)

katılıyorum bu dönemin en moda saç modeli.yani yakışacağını düşünüyorum...

Benim saçlarım çok gür fotoğraflarda pek belli olmamış kısa modelin bana yakışcağını sanmıyorum .s

Kestirdim ama ne yazıkki istediğim gibi olmadıı .s

canım yaaa ne yaptın merak ettim valla forumda herkes saçlarını kestirmeye başlamış sanırım sen vazgeçtin

Yok yok kestirdimmm

saçların zayıf duruyor en azından omuzlarında kestirirsen daha bakımlı durur diye düşünüyorum

4-5 parmak kısalttırdım

Bence çok kısa kestirme.Bir anda bob modeli uygularsan kendini çıplak bile hissedebilirsin.Omuz hizalarında katlı bir kesim yaptır.Kırıkların gitsin en azından.

Kısa kestirmem zatenn bana yakışcağını düşünmüyorum. 4-5 parmak kadar kestirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…