Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı mahvetti sizce bu adam beni mi kekledi?

katilice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
41
36
Arkadaşlar saçımı siyaha boyamıştım çok pişman oldum siyahtan ise açık kumral sarıya yakın bir renge dönmek istedim. Kuaför işte hallederiz 2 aşama olcak işte saçını önce açıcaz boyıcaz 15 gün sonra gel yıpranmasın felan dedi. Ama orealli sürdü çok bekletmedi, sonra açık kumralı sürdü. Diplerim sapsarı diğer yerler kahve gibi bişi oldu. Ağladım bu ne dedim yok işte o boya akıcak merak etme oturucak 15 gün sonra gel halledicez merak etme felan zart zurt... Bende suan kendi kuaförüme yazdım çok pişman oldum dedim bunu düzeltirmiyiz yani dedi yaparız bişeyler dedi istediğin renge yakın bişi olur dedi. İşte saçımın hali;

Siyah boyanmış saçın açılması çok zor onun için koyu saç yapmadan önce çok düşünmek lazım. Siz yeni mi siyaha boyamıştınız? Bir de dip boyanız mı gelmişti? Genelde doğal saçlar ve boyanmamış saç dipleri çok çabuk açılır öyle olmuş dipleriniz diyeceğim ama ortalsra doğru saç boylarıda bir garip olmuş alacalı.
Kendi kuaförünüze güveniyorsanız gidin ancak çok da iyi değilse ve İstanbuldaydanız çok iyi kuaförler var link atabilirim.

evet canım boyaydı 2 ay oldu dibim gelmişti. nezaman gidiyim bilemedim. güvendiğim biri var..

Canım benim kuaföre ihtiyacım var. Bana yardımcı olabilir misin? Ben tesettürlüyüm ve kuaförlerin tesettür bölümüne genelde tecrübesiz kızları koyuyorlar. Ben 8 ay once dogum yaptim. Saclarim cok dokuldu, vitaminlerle falan simdi azaldı dokulmem. Hatta durdu gibi. Güzel bir kesim, boya ve bakım yaptırmak.istiyorum. Ben avrupa yakasindayim. Bu yakada ama nisantasi falan olmaz. Ben onlara para yetistiremem. Butcem belli çok yuksek meblağlar veremem. Bana yardımci olur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…