ben badem yağıda ekliyordum senin yaptığın karışıma..
yalnız o kadar kötü olduysa, bence profosyonel bakım almalısın, keratin bakımı vs yaptırmalısın. doğal şeylerin yanında argan yağı kesinlikle kullanmalısın. benim kuaförüm bana doğal bakımların anlık olduğunu, sadece parlaklık ve anlık yumuşaklık verdiğini söyledi. bakımı sürdükten sonra şampuanla yıkanılıyor ya, şampuan zaten saçı kurutuyor, o nedenle sürülen yağın etkisinin çok çok azaldığını söyledi.
normal şampuan yerine de özel şampuanlardan kullanmalısın derim ben.
bu arada sen argan yağı kullandın mı? gerçekten işe yarayan bir marka var mı ? biliyorsan bana mesajla marka atabilir misin ?
mesaj attım bütün kullandığım markaları
arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağahanımlar benim saçlarım çok kötü bir kuaför tarafından bildiğiniz hüsrana uğratıldı! daha yeni yeni bakımlar sayesinde sağlıklanmaya başlamıştı saçlarım ki, geldi o saça oryal vurduğu yetmezmiş gibi öyle berbat bir renk yaptı ki tekrar tekrar boyatarak rengini kurtarmam gerektibu nedenle saçlarım tamamen elimden gitmeden elimden gelen şekilde onları kurtarmak istiyorum.
şimdi elimde kendi ürettiğimiz saf bir balım, süt, saf olduğuna emin olduğum bir badem yağım, zeytinyağım, evigen-bepanthene-bemiks üçlüsü vitamin ampullerim var. aklımdan geçen: süt ve balı karıştırıp saç derimde 15 dk beklettiğim bir kür, bundan 3 gün sonra da diğerlerini birleştirerek yaptığım saç maskesiyle 2 saat bir bakım yapacak şekilde haftada 2 kez iki farklı kür yapmayı düşünüyorum.
şuan da kafamda hafif saçımı nemlendirdikten sonra sürdüğüm iki üç kaşık zeytinyağı ve bir kaşık bal karışımım var ve bekliyorum...
bu maskelerden birini kullanıp ne tür sonuçlar aldığı konusunda bana yardımcı olacak, veyahut bir birini bir diğerini haftada 2 farklı bakımdan yarar/zarar görüp görmeyeceğim hakkında bilgi sahibi olan varsa bilgilerini/deneyimlerini paylaşabilirse çokkkk sevirimmmm. çünkü şu an gerçekten yardıma muhtacım....
hanımlar benim saçlarım çok kötü bir kuaför tarafından bildiğiniz hüsrana uğratıldı! daha yeni yeni bakımlar sayesinde sağlıklanmaya başlamıştı saçlarım ki, geldi o saça oryal vurduğu yetmezmiş gibi öyle berbat bir renk yaptı ki tekrar tekrar boyatarak rengini kurtarmam gerektibu nedenle saçlarım tamamen elimden gitmeden elimden gelen şekilde onları kurtarmak istiyorum.
şimdi elimde kendi ürettiğimiz saf bir balım, süt, saf olduğuna emin olduğum bir badem yağım, zeytinyağım, evigen-bepanthene-bemiks üçlüsü vitamin ampullerim var. aklımdan geçen: süt ve balı karıştırıp saç derimde 15 dk beklettiğim bir kür, bundan 3 gün sonra da diğerlerini birleştirerek yaptığım saç maskesiyle 2 saat bir bakım yapacak şekilde haftada 2 kez iki farklı kür yapmayı düşünüyorum.
şuan da kafamda hafif saçımı nemlendirdikten sonra sürdüğüm iki üç kaşık zeytinyağı ve bir kaşık bal karışımım var ve bekliyorum...
bu maskelerden birini kullanıp ne tür sonuçlar aldığı konusunda bana yardımcı olacak, veyahut bir birini bir diğerini haftada 2 farklı bakımdan yarar/zarar görüp görmeyeceğim hakkında bilgi sahibi olan varsa bilgilerini/deneyimlerini paylaşabilirse çokkkk sevirimmmm. çünkü şu an gerçekten yardıma muhtacım....
arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağaBakım kürleri denemelisin bence. Doğal yağlarla felan forumda tarifleri var.