Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımı kurtarın :(:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

burcuca44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
172
0
46
Malatya
merhaba kızlar.. hep takip ederim sizleri ama üye olmak şimdiye nasipmiş..

saçlarımla başım fena halde dertte..nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama saç telim diyelim 10 cm. 2 cm çok ince 2 cm si çok kalın 2 cm si normal kalınlıkta.ayrı ayrı saç teli için demiyorum tek saç telindeki farklılık böyle... özellikle aralarda ve tepemde o kadar yğunki.. saç boyamdan oldu desem dibimde uzayan saçlarım böyle uzuyor.. boyalı yerde sorun yok.. ne varsa diplerde başlıyor.. vve ben bu pütürlükten öyle rahatsızım ki artık koparmaktan saçımda saç kalmadı... neden böyle oluyor.. benim gibi saçları bu şekil olan varmı? ne yapayım bi yol gösterin lütfennnn..

:18::18::18:

sanırım kimse ile ortak bi derdim yok

o saç tellerindeki pıtır pıtırlık boyama işlemlerinden olur yani dedini tam olarak anlayamadım ama bakımlar uygula ve mutlaka bir dermatologla görüş

o saç tellerindeki pıtır pıtırlık boyama işlemlerinden olur yani dedini tam olarak anlayamadım ama bakımlar uygula ve mutlaka bir dermatologla görüş

canım boyamadan olamaz çünkü saçlarımdaki boyalı kısım bayağı aşağılarda kaldı uzayan kısımlarda da var.. artık o doktor bu doktor yok saçım yok yüzüm yok oram yok buram doktorlar beni tanır oldu.. gitmekte istemiyorum artık of

benim saçlarımda da anlattığın durum var ama ara ara her yerde olmadığından pekk takmıyorum saçlarım çokk kuru belki de ondandır... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…