- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
-
- Konu Sahibi Caulfield-
3 numara hep koyu renk çıkıyor malisef siyaha yakın oluyor
5 numara ile boya canım..veya 6 no koyu kumral.. 1 hafta 10 günde istediğin olabilir
3 no çok koyu
Palette 4.0 numarayla boyadım, 1 yıkamadan sonra aynen böyle oldu
sashamiacım benim saçlarım siyah her gören öz rengin heralde cok hoş bi siyah deyip hangi boyayla boyadgımı soruyolar hatta arkadasım benım sacımın rengine sahip olabilmek ıcın birlikte boya aldık benım aldıgım tonlarda ben boyadım ayrıcafotolarım var ordan görebilirsin tam rengimi ben palette buğulu siyah iki kutuda normal kahve almıştım(saçım baya gür oldugundan 3 kutu anca gidiyo ) ilk boyamamda çok hoş kahvemsi değişik bi siyah olmuştu o rengi doğal siyahı tutturduktan sonra düz siyahta alsan aynı tonları koruyor saç. bak en son koleston siyah aldım şuan hala saçlarımın rengi çok güzel ve boyayı 3 ay oldu yaknda tekrar tazeleyeceğim
semiramıscıgım ; bugulu sıyah mavı sıyah olmuyor mu tatlım ?
ben bugulu sıyahı mavı sıyah dıye bılıyordum .pekı tatlım senın
taban rengın ne idi ? siyahın ustune mı bugulu sıyahı vurdun ?
sanırım sen bugulu sıyahla baska boyayı karıstırmıssın .
neden karıstırma geregı duydun cnm ? karıstırdıgın renk normal kahve ıdı
dımı ? cnm ben saclarımı epey akıtmıstım gıttım 3 noya vurdum yıne
mavı sıyah oldu saclarım .ayy vallahı kurtulamadım gıttı su renkten yaa .
suan nasıl bır yol ızlemem gerekır sence ? suanda saclarım mavı yansımalı
sıyah .kuafore gıdıp akıtayım mı yoksa akmasını mı bekleyeyım .
aktıktan sonra bugulu sıyaha vurursam yıne mavılı sıyahla karsı karısya
kalma gıbı bı rıskım olur mu acaba ? cıdden su mavılık ben de antıpatı
uyardı .kabusum oldu resmen yaaa
yk canım mavi siyahla alakası yok o rengin netten bak istersen palette buğulu siyah yaz çıkar zaten..taban rengim nevacolor kapiçino rengiydi açık kahve kumral gibiydi..karıştırma gereğini bende korktugum için yani kahveyle karıştırdım ki tamamen mat siyah olmasın hafif bi kahvelik yansısın saçlarımda diye gerçektende öyle oldu evet karıştırdıgım renk kahveydi normal..şuan hala saçında mavilik varsa yine mavilik kalabilir ama ben kumral sandım saçlarını bu sactaki boyayı tamamen akıtıyolarmış sanırım duymuştum bence kuaföre git güzelce akıtsın saclarını kumral tarzında renklere boyasın bi kac hafta sonra bu dediğim marka boyadan boyarsın ozaman güzel olur :) bak albüme saclarımın ilk geçen yıl boyandıgı buğulu siyahın fotosunu koyayım :)
koydum canım bakabilirsin bu renk boyandığının ertesi günkü halii teyzem boyamıştı :)
Benimde saçımı ilk koyu kahveye boyadım herkes siyah zannetti.
Boyada az gelmişti zaten bende 2 kutu normal siyah aldım boyadım.
Boyarken bile belliydi zaten bi mavilik olacağı çünkü saç diplerim resmen lacivert olmuştu
O aktı baya dedim bu sefer koyu kahveye boyucam. Boyadım yine aynı sonuç mavi siyah oldu
Bende bu sefer inat ettim hint kınasıyla boyayayım hele bu seferde mavi siyah olsun göreyim onu dedim.
Şuan normal siyah
Hint kınası çok çarpıcı oluyo yapma diyen çok oldu. Gördüklerimde çok itici geldi bana.
Ama bi cesaret boyadım saçımı.
Bende öyle sert durmadığını söylüyolar. Aynaya baktığımda da keyfim yerinde çok şükür
Tatlım benim zemin rengim çikolata kahveydi, 2 ay falan boyamamıştım baya akmıştı.
Üzerini Palette 4.0 numara ile boyadım. İlk gün dipleri gözüme fazla siyah göründü ama
tek yıkamadan sonra şöyle oldu:
Eki Görüntüle 579711 Eki Görüntüle 579712
Çok fazla saç boyama deneyimim yok, 2-3 renk değiştirdim sadece o yüzden çok detaylı bişey yazamıyorum canım