Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kısacık kestirdim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ehhh hadi bakalım hayırlısı olsun. sen tam olarak nasıl kestirmeyi düşünüyorsun? Benimki kadar kısa mı, yoksa daha mı uzun?

canım senın kadar kısa olurmu hıc bılmıyorum ama arkaları en azından su makınayla kısalttırıcam cunku jıletle kesıldıgınde cok kırılma oluyor.senın resmını de bır gorseydım nasıl olmus cok merak ettım gercı ama belkı ben kestırene kadar yuklersın ona gore bır fıkır alırım guzelım.bobun uzun olanı guzel durmuyor bence model kendını gostermıyor hem aynı zamanda dıyorum yapmısken bır degısıklık tam olsun:)))

Ya bence uzun bob da güzel, illa benimki kadar kısa olması da şart değil. Nasıl istiyorsan öyle takıl canım, zaten hemen uzuyo ense...

Çok güzel bi model bence de güle güle kullanın..
Ben de 3 ay önce filan kestirdim kısacık inanılmaz rahat ve havalı duruyor gerçekten de uzun süre uzatmayı düşünmüyorum.
Kestirmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyem hemen kısacık yapmasınlar da önce biraz orta uzunluktan başlasınlar sonra biraz daha kısa biraz daha kısa...

canım yaaa bende çok merak ettim nasıl olduğunu saçlarının hadi artık çek bir resimde görelim merakla bekliyoruz bak

ben kısacık yaptım bıle:))))))))

kısa bob kestirdim ben.arkalar kısacık onler de en uzun yerı cene hızama gelıyor.ama cok hos gozukuyor ve cok rahat.

ben de kısa bob kestirdim saçlarımı zaten birkaç yıldır bu modeli kullanıyorum uzamışlardı. bugün yeniden kısaldılar çok seviyorum bu modeli

benım enselerım uzadı tekrar yıne bu hafta ıcı gıdıp tekrar kısaltmayı dusunuyorum.artık erkekler gıbı 15 gunde bır ense trası yaptırıcaz sanırsam:)))

benım enselerım uzadı tekrar yıne bu hafta ıcı gıdıp tekrar kısaltmayı dusunuyorum.artık erkekler gıbı 15 gunde bır ense trası yaptırıcaz sanırsam:)))

hayatım sende artık bir resini koyarsan bizde sevinirüz , bizide fikir sahibi yapmış olursun hem

Allahım hala bunu yaptığıma inanamıyorum ama bugün saçlarımı daha da kısa kestirdim kuaförün aklına uyup... Bildiğiniz erkek saçı gibi... Üfff, ama aşırı kısa oldu böyle nasıl dışarı çıkıcam ben bilmiyorum, alışamadım...

Son düzenleme:

nasıl yaptın canım bravo sana cok cesaretlısın.guzel durmadımı pekı sacların_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…