bende artık kararımı verdim bu hafta ici kesin kestiriyorum:))
ehhh hadi bakalım hayırlısı olsun. sen tam olarak nasıl kestirmeyi düşünüyorsun? Benimki kadar kısa mı, yoksa daha mı uzun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende artık kararımı verdim bu hafta ici kesin kestiriyorum:))
ehhh hadi bakalım hayırlısı olsun. sen tam olarak nasıl kestirmeyi düşünüyorsun? Benimki kadar kısa mı, yoksa daha mı uzun?
Ya bence uzun bob da güzel, illa benimki kadar kısa olması da şart değil. Nasıl istiyorsan öyle takıl canım, zaten hemen uzuyo ense...
canım belkıde ılk olarak uzun yapıp daha sonra kısaltmalıyım.
Arkadaşlar kendi fotoğrafımı koyamıyorum, çünkü fotoğraf makinem açılmıyo bi türlü, galiba bozulmuş. Saçlarımı fotoğraftakine benzer kestirdim, hatta benim ensem bundan da kısa, galiba 2 numarayla tıraş etti kuaför.
Fotoğrafı göremeyenler için link:
New cut, colour | Flickr - Photo Sharing!
Rihanna gibi oldu, arkadan oğlan çocuğu gibi gözüküyo sanırım :) Ama ben sevdim, insan saçını kısa kestirince rahatlamış hissediyo bayaa...
Çok güzel bi model bence de güle güle kullanın..
Ben de 3 ay önce filan kestirdim kısacık inanılmaz rahat ve havalı duruyor gerçekten de uzun süre uzatmayı düşünmüyorum.
Kestirmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyem hemen kısacık yapmasınlar da önce biraz orta uzunluktan başlasınlar sonra biraz daha kısa biraz daha kısa...
ben de kısa bob kestirdim saçlarımı zaten birkaç yıldır bu modeli kullanıyorum uzamışlardı. bugün yeniden kısaldılar çok seviyorum bu modeli
benım enselerım uzadı tekrar yıne bu hafta ıcı gıdıp tekrar kısaltmayı dusunuyorum.artık erkekler gıbı 15 gunde bır ense trası yaptırıcaz sanırsam:)))
Allahım hala bunu yaptığıma inanamıyorum ama bugün saçlarımı daha da kısa kestirdim kuaförün aklına uyup... Bildiğiniz erkek saçı gibi... Üfff, ama aşırı kısa oldu böyle nasıl dışarı çıkıcam ben bilmiyorum, alışamadım...