Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kısacık kestirdim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Evet uzundu benim saçlarım, sırtımın ortasına filan geliyodu. Evet makineyle kesti kuaför. Bi şey hissetmedim, yani acıtmıyo merak etme... sositososito

sırtının ortasına gelen saçlarını kısacık kestirmek..büyük cesaret..ben de kestiricem yakında saçlarımı..kışın kısa saç ii oluyo..

sırtının ortasına gelen saçlarını kısacık kestirmek..büyük cesaret..ben de kestiricem yakında saçlarımı..kışın kısa saç ii oluyo..

canım bende kestiricem ama cesaret edemiyorum.benimkıler cunku uzun.seninkiler nasıl.ben su bob modelinin arkaları iyice kısa olanından kestirmek istiyorum.yani arkaları makine ile kesilecek.sen nasıl kestirmeyi dusunuyorsun peki_?

Kormayın kızlar, eğer gerçekten istiyorsanız kestirin. Sevmezseniz ya da sıkılırsanız uzatırsınız....

Valla 1 yıl süreceğini bile sanmam. Benim 10 gün filan oldu kestireli, ensem biraz uzadı bile. Hafta içi bir gün gidip ensemi yine kestirmeyi düşünüyorum.

Valla 1 yıl süreceğini bile sanmam. Benim 10 gün filan oldu kestireli, ensem biraz uzadı bile. Hafta içi bir gün gidip ensemi yine kestirmeyi düşünüyorum.

evet birde makineyle kesildiginde sacları buyudugunde model bozuluyor.bu nedenle sık sık kısaltmak gerekicek bu modeli kullanırken buda kotu bir yanı(

canıım ne oldu fotograf makınan olmadımı daha bır resmını gorseydık nasıl durmus sende

Ne bileyim arayamadım ki servisi... Araya cumhuriyet bayramı ve hafta sonu girdi... Hatta bu arada ben kuaföre gittim ve ensemi yeniden kestirdim...

Ne bileyim arayamadım ki servisi... Araya cumhuriyet bayramı ve hafta sonu girdi... Hatta bu arada ben kuaföre gittim ve ensemi yeniden kestirdim...

:)))) yine 2 numara makinamı yaptırdın canım.guzelim artık erkekler gıbı sık sık ense trası olucaksın demek:)))

Valla kaç numara olduğunu tam bilmiyorum, kuaför kafasına göre traş etti. Aynen öyle, bildiğin ense traşı :)) Kuaför bi de istersen ilerde daha kısa bir model kesebiliriz, yanları kulaklarının üstünü de traş edebiliriz dedi, yani erkek saçı gibi. Ama yok artık o kadar da kısa istemem canım. Adam da amma meraklı kısa saça...

canım adam kazancına bakıyor.kısa kesim modeller cok cabuk bozukdugu ıcın sık sık kestırılecegı ıcın adam kendı kazancına bakıyor:)))

vallahi guzel olmamis
ama siz sevmisseniz sorun yok
o ara ara yaptirdiginiz renk hic guzel gorunmuyor
cingene sarisi gibi

vallahi guzel olmamis
ama siz sevmisseniz sorun yok
o ara ara yaptirdiginiz renk hic guzel gorunmuyor
cingene sarisi gibi

Yok ben o resmi temsili olarak koydum, benim saç modelime benziyo diye. Kendi resmimi koyamadım çükü fotoğraf makinem bozuk. O resmi de internetten çok uzun süre arayıp buldum. Benim saçımda hiç boya yok, tamamen kendi saçımın rengi, açık kestane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…