Yok o kadar zor değil, bi anlık deliliğe bakıyo, sonra makineyi ensenizde hissediyosunuz... :)
canım tebrik ediyorum seni.bende kısa kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.sen nasıl cesaretini topladın.bende senın kadar kısa olmasada su arkaları makıneyle alınan kısa bob modelinden kestirmek istiyorum ama nasıl yapıcam bakalım
Kestir canım ya, içinde kalmasın. Sonra istersen uzatırsın. Hem ara sıra değişiklik iyi oluyo... Bi de çok rahat valla...
Kestir canım ya, içinde kalmasın. Sonra istersen uzatırsın. Hem ara sıra değişiklik iyi oluyo... Bi de çok rahat valla...
canım resmini bekliyorum hala nasıl oldu cok merak ediyorum.eger yakısmıssa bende kestiricem hemen.artık sıkıldım uzun sactan degısıklık yapmak istiyorum.
Merhaba, fotoğraf makinem açılmıyordu, cuma günü servise verdim. Şu an İstanbul'dan parça bekliyorlar, allahtan garantisi dolmamıştı.
Canım valla herkes bana yakıştığını söylüyor. Sen de eğer sana yakışacağını düşünüyorsan kestir bi dene, insan kendini hafiflemiş hissediyor. Üstelik de şampuandan ve banyoda geçirdiğim süreden acayip tasarruf ettim. :dance: Yani şu an için memnunum halimden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?