Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kısacık kestirdim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sinmar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
106
0
46
Ankara
Arkadaşlar kendi fotoğrafımı koyamıyorum, çünkü fotoğraf makinem açılmıyo bi türlü, galiba bozulmuş. Saçlarımı fotoğraftakine benzer kestirdim, hatta benim ensem bundan da kısa, galiba 2 numarayla tıraş etti kuaför.

Fotoğrafı göremeyenler için link:
New cut, colour | Flickr - Photo Sharing!

Rihanna gibi oldu, arkadan oğlan çocuğu gibi gözüküyo sanırım :) Ama ben sevdim, insan saçını kısa kestirince rahatlamış hissediyo bayaa...

gayet hoş, modern ve havalı görünüyo. saçı kısaltmayı çok cesurca bulurum, tebrikler. ben yapamazdım. güle güle kullan

yüz hatların güzelse kısa saç dehşet duruyor rahatça kestirdiğine göre yyüz hatların uygun demekki tebrikler valla değişik ve orjinal bi saç olmuş

herkes cesaret edip kestiremez bu modeli..
gayet hoş bi model..
tebrikler sana cesaretindenn dolayı...

cnm bence de gayet güzel bir model ve rahat ama senin de resmini görseydik bakalım sende nasıl durmuş bizleride merakta bırakmasaydın en kısa sürede resmini görmek isteriz.

Yok o kadar zor değil, bi anlık deliliğe bakıyo, sonra makineyi ensenizde hissediyosunuz... :)

Yok o kadar zor değil, bi anlık deliliğe bakıyo, sonra makineyi ensenizde hissediyosunuz... :)

canım tebrik ediyorum seni.bende kısa kestirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.sen nasıl cesaretini topladın.bende senın kadar kısa olmasada su arkaları makıneyle alınan kısa bob modelinden kestirmek istiyorum ama nasıl yapıcam bakalım

Kestir canım ya, içinde kalmasın. Sonra istersen uzatırsın. Hem ara sıra değişiklik iyi oluyo... Bi de çok rahat valla...

Kestir canım ya, içinde kalmasın. Sonra istersen uzatırsın. Hem ara sıra değişiklik iyi oluyo... Bi de çok rahat valla...

evet canım senden foto bekliyoruz.kestirmeden onceki halini ve simdiki halinin fotosunu bekliyoruz.nasıl oldun cok merak ediyoruz.

canım resmini bekliyorum hala nasıl oldu cok merak ediyorum.eger yakısmıssa bende kestiricem hemen.artık sıkıldım uzun sactan degısıklık yapmak istiyorum.

canım resmini bekliyorum hala nasıl oldu cok merak ediyorum.eger yakısmıssa bende kestiricem hemen.artık sıkıldım uzun sactan degısıklık yapmak istiyorum.

Merhaba, fotoğraf makinem açılmıyordu, cuma günü servise verdim. Şu an İstanbul'dan parça bekliyorlar, allahtan garantisi dolmamıştı.

Canım valla herkes bana yakıştığını söylüyor. Sen de eğer sana yakışacağını düşünüyorsan kestir bi dene, insan kendini hafiflemiş hissediyor. Üstelik de şampuandan ve banyoda geçirdiğim süreden acayip tasarruf ettim. :dance: Yani şu an için memnunum halimden...

canım istiyorum ama cesaretimi toplayamiyorum.biranlık delilige bakıyor gerci ama bakalım nasıl yapıcam.senin nasıldı sacların uzunmuydu.benımkiler bayagı uzun cunku.ha birde arkaları sanırsam makineyle kestirmissin kesilirken nasıl hissettin kendini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…