• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarımı kısa kestireceğim..önerileriniz ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende 4 5 ay once kisa kestirdim saclarimi........iiiiiii....... daha dogrusu komple kazittim:roflol:
simdi uzadi elbette bu sac seklindende gectim canim uzama esnasinda, evet cok rahat oldugu muhakkak ama insan bazen eski uzun saclarini ozluyor benim saclar sifira kazitmadan once belimdeydi dusunun, cokta pisman degilim acikcasi fakat bazen uzun sac istemiyor degilim ama simdi bayagi uzadi senin bu ekledigin resimdekinden daha uzunca su an saclarim disari cikiyorum herkes kisacik sacli farkli renkler ve sekiller verilmis burada cok populer kisa sac su anda....

ünzile06 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

If you are trying to send this message to multiple recipients, remove ünzile06 from the recipient list and send the message again.

bu meesaj geliyo şimdi ekrana mesaja girince

bende yeniyim kontrol panelinde mesajlaşmayı açtım diğer bir üyeye yazdım ama sana azamadım açıktan adres vermek yasakmış

bende yeniyim kontrol panelinde mesajlaşmayı açtım diğer bir üyeye yazdım ama sana azamadım açıktan adres vermek yasakmış

evt kisa sac cok pratik, ben bu senenin basinda victoria beckham modeli kestrmistim yani önleri uzun, ensesi görünen modelden cok pratikti yika ölele cik. ama artik uzadi omzuma geliyooo

bu sene victoria modeli çok moda bende kesitrdim saçlarımın uçları kırıktı ve uzamıyodu sırtımdaydı saçım çok sıkılmıştım değişiklik yapıyım dedim kestirdim çokda memnunum hatta uzadı ikinciyi kestirdim kısa saçta hevesim vardı aldım şimdide uzasın diyorum ama tavsiyem çok iyi bir kuaföre gitmen kısa saç kötü kesimde hata kabul etmez ve geri sönüşü yoktur...

bence kestirme uzun sac kadına daha cok yakısıyor. ama illa kestırıcem dıyorsan bence asla omzundan yukarı kestirme.

arkadaşlar bnde saçımı çok kısa kestirmiştim saçlarım gür kısa saç harika oluyo ama sıkıldım jöleden ayrıca uzadı eskisi kadar kullanışlıda diil we artık kestirmeyi düşünmüyorum sizce ben naPİİM

ben saçlarım yandığı için kestirdim ve depresyona girdim uzasın diye neler yapıyorum şimdi kısa saçmı aslaaaaaaaaaaaa......

Back