ustura ile kesimi hiç sevmiyorum hele de çok kısa bir model değilse ve çok katlı ise uzadıkça uçlar ince ince tel tel oluyor benim öyle şu an uzamasında sorun yok çok şükür ama uçlar ince ince oluyor
yüzün kare şeklinde değilse oval bir yüz ise çok kısa bir saç çok hoş durur ama çok iyi düşün derim
sadece değişiklik için çok kısa kestirme ,çünkü alışman ve uzatman zor olabilir
saçın yıpranmış olduğu için kestirmek istiyorsan azar azar kestirmeni daha çok öneririm:)
ama kısa saçı çok merak edip kısa kullanmak istiyorsan iyice modeline karar ver saç tipini de göz önünde bulundur
victoria beckham modelinden daha kısa istiyorsun değil mi ben çok kısa deyince ece uslunun saç modeli kadar kısa olarak algıladım.
sezencim saçın düz ise değişiklik istiyorsan yapablirsin yüzünde ovalmiş sanırım kısa saç yakışablir ama ne kadar kısaltmayı düşünüyorsun ?
valla ünzile baya bi kısaltacağım model aklımda yok herhalde kuaföre bırakacağız model olayını
valla resim nasıl konuyo bilmiyorum yardımcı olursanız bende foto çektireyim şöyle askerlik hatırası gibi
sezencim hakkaten baya kısaltmışın ama bence yenlikler herzaman iyidir.yanlarıda makineyle aldırmış gibi bu resimde sendemi öle yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?