• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarımı kısa kestireceğim..önerileriniz ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ustura ile kesimi hiç sevmiyorum hele de çok kısa bir model değilse ve çok katlı ise uzadıkça uçlar ince ince tel tel oluyor benim öyle şu an uzamasında sorun yok çok şükür ama uçlar ince ince oluyor
yüzün kare şeklinde değilse oval bir yüz ise çok kısa bir saç çok hoş durur ama çok iyi düşün derim
sadece değişiklik için çok kısa kestirme ,çünkü alışman ve uzatman zor olabilir
saçın yıpranmış olduğu için kestirmek istiyorsan azar azar kestirmeni daha çok öneririm:)
ama kısa saçı çok merak edip kısa kullanmak istiyorsan iyice modeline karar ver saç tipini de göz önünde bulundur
victoria beckham modelinden daha kısa istiyorsun değil mi ben çok kısa deyince ece uslunun saç modeli kadar kısa olarak algıladım.

ustura ile kesimi hiç sevmiyorum hele de çok kısa bir model değilse ve çok katlı ise uzadıkça uçlar ince ince tel tel oluyor benim öyle şu an uzamasında sorun yok çok şükür ama uçlar ince ince oluyor
yüzün kare şeklinde değilse oval bir yüz ise çok kısa bir saç çok hoş durur ama çok iyi düşün derim
sadece değişiklik için çok kısa kestirme ,çünkü alışman ve uzatman zor olabilir
saçın yıpranmış olduğu için kestirmek istiyorsan azar azar kestirmeni daha çok öneririm:)
ama kısa saçı çok merak edip kısa kullanmak istiyorsan iyice modeline karar ver saç tipini de göz önünde bulundur
victoria beckham modelinden daha kısa istiyorsun değil mi ben çok kısa deyince ece uslunun saç modeli kadar kısa olarak algıladım.

canım yazdıklarına o kadar katılıyorum ki.
ustura ile kesim kadar kötu olanbırsey yoktur heralde. aşırı sağlıklı bır saçı bıle kırıklarla dolu gibi gösteriyor usturalı kesim.kuzenımın saçı görduğun en saglıklı en parlak saç ama ustura ıle kestirmişti zamanında.ondan bılıyorum.
ve yavaş yavaş kısaltmanda fayda var diyorum saçını

bana da kısa saç yakışıyor bana en çok yakışan modeller kısa saç at kuyruğu,yarım toplama,topuz:)yani hep saçı toplama ile ilgili modeller çok nadiren saçımı tamamen salarım salınca da önünü toka ile kaldırıyorum çünkü yüzüme perçem filan gitmiyor yüzüm oval ece uslu nun thalia nın yüz şekli gibi,o yuzden ya uzun hacimli saçlar ya toplama ya da kısa modeller bize gidiyor
kısa saç yüzüne çok yakışsa bile imaj olarak da iyi düşünmeni isterim kusura bakma başkasını böyle etkilemek asla istemem ama çok kısa saçı gerçekten istemiyorsan sadece değişiklik için bu kadar kısaltma azar azar kestirmen daha iyi ama gerçekten istiyorsan tabi dene ama sonra bu saçları nasıl uzatacağım deme:)))))))))

eğer saçların kabarmıyosa kısa saçta yakışıyo diyosan kestir nasıl olsa kökü sende:) ama pişman olursan biraz zor olur senin için hergün bakım yapabilccekmisin kısa saç daha çok istiyor bakım ve uğraş bundan emin ol değişiklik iyi gelir...

arkadaşlar çok kısa olacak saçlarım saat 18 de randevum var modeli nasıl olsun acaba dümdüz bir kesimmi yaptırsam hülya avşarın son hali gibi

hülya avşarın saçı güzel ama hep bakımlı kimbilr neler kullanıyordur onlar..
saçların ince telliyse ve sürekli bakacaksn kestir bnce
tabii iyi bilen bir kuaföre

yazın rahat oluyorşakkıdı

öncelikle yüz şeklini iyi belirlemelisin ve de tabi ki saç tellerinin cinsini....bunu da kuaförle konuşarak belli bir ortak noktaya vararak yaparsan en doğru seçim olur..konuyla alakalı değil ama ben kendime boya rengi seçerken ben de dahil olmak üzere 3 kişi birlikte karar verdik yeni saçımın rengine...ve şu an çok memnunum...

saçın dalgalıysa makasla yapılan kesimlerde saçların uçları istemediğin şekilde kıvrışabiliyor..
düz saçta ise ustura saçı tel tel gösteriyor...saçının cinsine göre kesimi bulmak için kuaförle enine boyuna konuşmalısın

valla ünzile baya bi kısaltacağım model aklımda yok herhalde kuaföre bırakacağız model olayını

sezen arkadaşım merak ettim neden kısacık kestirmek istiyorsun? saçların yandı mı yıprandı mı yoksa sadece değişiklik mi istiyorsun.ayrıca illa kısa kestircek olsam düz bor model olan hulya avşar gibi kestiririm uzatması daha kolay olur ve daha tarz durursun

valla çok kısa kestirdim kuaförle konuşmuştuk zaten ama bu kadar kısalacağını bende tahmin etmezdim ama çok rahat tavsiye ederim herkese yıka jölele çık

valla resim nasıl konuyo bilmiyorum yardımcı olursanız bende foto çektireyim şöyle askerlik hatırası gibi

canım;

Bu siteye gir... Gözat 'a tıklayıp resmini bul ve enterla...

Sonra Aşağıdaki Host İt! butonuna tıkla...

Açılan sayfanın Kodlarla dolu olmasına şaırma.. Hotlink for forums (1) yazar orta sağ taraflarda o yazan yerin yanındaki butondaki kodu buraya kopyala

shf944tndl3.jpg

kendi resmimi bilgisayara yükleyemedim ama bu model aynısı görüşlerinizi bekliyorum.bu arada resimdeki yüz hatları hepsi bana uyuyor baya aradım bulmak için

valla tavsiye ederim çok rahat jölele çık keşke daha önce yaptırsaydım ama kuaförümün önerisi idi bu kadar kısa kesmek biraz uzun olsaydı bakımı zor olabilirdi

Back