Saçlarımı kestirsem ?

Saçım çok dolaşıyor.Oyle uçtan falan da değil direk ensede banyoda dolaşıyor.Yikama dan ötürü oldu.Dipten kestim dolaşan kısmı.

Ben kısalttım valla geçen ay omuzlarımda. Sıcakta uğraşamam, dediğin gibi çok dolaşıyordu, rahatladım. Uzun olunca topuz falan yapmak da zor oluyor

Boyatmaya gidecektim erteledim sıcaktan bunaliyorum uzun saçın bakımı da zor.
ben kısa küt kestirdim memnunum uzayacak elbet baya rahat ettim ama tabi uzun saçın verdiği kadın kadın görüntü biraz zor oluyor, minyonum saçlar da kısa makyaj yapmayınca çocuk gibi görünüyorum

ben kısa küt kestirdim memnunum uzayacak elbet baya rahat ettim ama tabi uzun saçın verdiği kadın kadın görüntü biraz zor oluyor, minyonum saçlar da kısa makyaj yapmayınca çocuk gibi görünüyorum
Makyaj yapın zaten her zaman
Renk ıyıdır

Ankara Kızılay da kuaför 100 lira dedi Etlik te 300 lira düşünebiliyormusunzu.

Ben bugün hem kestirdim hem de sarı saçlarımı küllü kumral yaptırdım. Çok iyi geldi. Sağlıklı saçlar, insanın psikolojisini de iyi yönde etkiliyor.
Kestirmeye gidyim dedim 300 lira dedi başka kuaför uzak ama 100 lira dedi niye 200 lira bir kesime fazla para vereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…