- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Saçım çok dolaşıyor.Oyle uçtan falan da değil direk ensede banyoda dolaşıyor.Yikama dan ötürü oldu.Dipten kestim dolaşan kısmı.Kestir gitsin, kökü sende uzar
Saçım çok dolaşıyor.Oyle uçtan falan da değil direk ensede banyoda dolaşıyor.Yikama dan ötürü oldu.Dipten kestim dolaşan kısmı.
ben kısa küt kestirdim memnunum uzayacak elbet baya rahat ettim ama tabi uzun saçın verdiği kadın kadın görüntü biraz zor oluyor, minyonum saçlar da kısa makyaj yapmayınca çocuk gibi görünüyorumBoyatmaya gidecektim erteledim sıcaktan bunaliyorum uzun saçın bakımı da zor.
Makyaj yapın zaten her zamanben kısa küt kestirdim memnunum uzayacak elbet baya rahat ettim ama tabi uzun saçın verdiği kadın kadın görüntü biraz zor oluyor, minyonum saçlar da kısa makyaj yapmayınca çocuk gibi görünüyorum
Ankara Kızılay da kuaför 100 lira dedi Etlik te 300 lira düşünebiliyormusunzu.ben kısa küt kestirdim memnunum uzayacak elbet baya rahat ettim ama tabi uzun saçın verdiği kadın kadın görüntü biraz zor oluyor, minyonum saçlar da kısa makyaj yapmayınca çocuk gibi görünüyorum
Küt bana gitmiyorMakyaj yapın zaten her zaman
Renk ıyıdır
Kestirmeye gidyim dedim 300 lira dedi başka kuaför uzak ama 100 lira dedi niye 200 lira bir kesime fazla para vereyim.Ben bugün hem kestirdim hem de sarı saçlarımı küllü kumral yaptırdım. Çok iyi geldi. Sağlıklı saçlar, insanın psikolojisini de iyi yönde etkiliyor.
İstediğin renk oldu mu ciddenBen bugün hem kestirdim hem de sarı saçlarımı küllü kumral yaptırdım. Çok iyi geldi. Sağlıklı saçlar, insanın psikolojisini de iyi yönde etkiliyor.
Tabii ki olmadıİstediğin renk oldu mu cidden
Yok küllü kumral oldu da, o istediğim renk olması için birkaç kez yıkamam lazım. On güne kadar o da olacak.Küllü kumral yazinca dedim bir umut...
Ha iyi o zaman.Yok küllü kumral oldu da, o istediğim renk olması için birkaç kez yıkamam lazım. On güne kadar o da olacak.
Abartmışlar sanırım ben boyaya 400, kesime 150 lira verdim.Kestirmeye gidyim dedim 300 lira dedi başka kuaför uzak ama 100 lira dedi niye 200 lira bir kesime fazla para vereyim.
Çok abartiyorlar şehir hastanesi oradan yürüyerek 15 20 dakika avm karşılarında diye yapıyorlar galiba.Abartmışlar sanırım ben boyaya 400, kesime 150 lira verdim.
Hastalıktan gidemedim ki bir türlü.Ben kısalttım valla geçen ay omuzlarımda. Sıcakta uğraşamam, dediğin gibi çok dolaşıyordu, rahatladım. Uzun olunca topuz falan yapmak da zor oluyor
Ankara mi?Abartmışlar sanırım ben boyaya 400, kesime 150 lira verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?