Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum, önerilerinize ihtiyacım var! :))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ozlemozlemozlemozlemozlem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
7
0
16
İzmir
Merhabalar... Buraya yeni üye oldum ve bu ilk mesajım ama bilmenizi isterim ki önerilerinizi uzun süredir takip ediyor, forumunuzu sık sık ziyaret ediyorum güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler bundan sonra ben de paylaşımlarımla aranızda olmaya çalışacağım. Yaklaşık 2 senedir saçlarımı kestirmedim ve ilk kez bu kadar uzadılar diyebilirim. Aslında saçlarımı çok seviyorum ama bu aralar yaşadığım duygu değişimlerinden dolayı hayatımda yapacağım değişikliğe saçlarımdan başlama niyetindeyim. :) Yarın gidip kestirmek istiyorum saçlarımı, öncesinde sizlere bir danışayım dedim. Kabarık ve kolay elektriklenen saçlarım var ama sürekli maşa ve düzleştirici kullanıp yatıştırıyorum saçlarımı, kısaldıklarında da kullanmaya devam edeceğim. Saçlarım yıpranıyor biliyorum ama bu saç tipinde başka şansım yok. Saçımı ne zaman kestirsem aşırı katlı kesimler, klasik ama bende hoş durmayan modeller uygulandı ve hiç memnun kalamadım saçlarımdan. Bu kez radikal bir kesim istiyorum. Aslında bob modeli kestirmek istiyordum ama perçemim var öyle olamayacak sanırım. Çok fazla olmasa da cilt problemlerim var omzumun üstünde bir model düşünüyorum ama çok kısa yüzümü çok ön plana çıkartan bir şey olsun da istemiyorum cilt problemlerim nedeniyle. Gözlerimi ortaya çıkartacak bir model olabilir belki, büyük gözlerim var. Yüzümü ince gösterebilecek bir model ya da belki. Çünkü yüzüm yuvarlak ve yanaklarım birazcık toplu. Kuaförün önerilerini de dinleyeceğim ama önceki kötü tecrübelerimden dolayı çok güvenemiyorum kuaförlere, yardım ederseniz minnettar kalacağım. :) Bu arada 20 yaşındayım yaşıma uygun bir şey önerirsiniz belki diye belirteyim dedim.:)

mrb bende yenı uyelerdenım ılk actıgın konuda pek fazla cevap veren olmuyor oyuzden gorunce cevap vermek ıstedım yasıtta sayılrız bende 21 yasındayım oncelıkle kuaförlere asla güvenme kaç kez ağlayarak geldiğimi bilirim bob model sana yakısır ama fazla katlı ve kısa bı bob model kestırme derim daha uzun olabılır yada kut kesimde yakısır percemlerin cok kısa degilse tam ortadan ayrılmıs küt bir model yakışır cok rahat duzlestirip yada hafıf dalgalı super olur

Çok teşekkür ederim cevap için. :) Kuaförlere güvenemiyorum ama birilerinden öneri alamazsam mecbur kalacağım yine kuaförün önerisini dinlemeye. Bob model olursa uzun olanından düşünüyorum zaten bir anda o kadar kısaltmaya kıyamam saçlarımı. :) Perçemlerim çok kısa değil ama saçlarımı genelde yandan ayırırım ortadan ayrılmış saç ve küt bir model nasıl durur bende bilemiyorum ama düşüneceğim bunu düzleştirince hoş durabilir gerçekten çok teşekkürler tekrar :)

Çok güzel modeller bunlar özellikle 3.yü çok sevdim, teşekkürler :))

ne demek güzelim,ben de şu sıralar düşünüyorum,açtığım bi topic de resimlerimi de koydum ama bana bob modeli gitmez,bu 3ünden birini tercih etcem,hatta çıktı alıp kuaföre götürcem..ben büyük ihtimal 1. gibi yaparım uzun saçı çok seviyorum...

1. de çok güzelmiş ama benim saçlarım ilk kez bu kadar uzun süre uzun kaldı omzumun üstünde bir model denemek istiyorum bu kez o yüzden 3.yü sevdim:)

kabarık ve elektriklenen saçlara bob modeli biraz uğraştırmaz mı?
benim de saçım öyle:/bob modelinden kaçınıyorum genelde:)

kabarık ve elektriklenen saçlara bob modeli biraz uğraştırmaz mı?
benim de saçım öyle:/bob modelinden kaçınıyorum genelde:)

ben de geçen sene böyle düşünüp vazgeçmiştim kestirmekten saçlarımı ama işlemsiz kullanabildiğim saçlara sahip değilim zaten ne yazık ki maşa ya da düzleştirici kullanmadan çıkamıyorum dışarıya şu anda da.:) o yüzden baktım bu sene hala aklımda nasıl olsa uğraşıyorum deyip öyle kestirebileceğimi düşündüm ama dediğim gibi perçemim de engel bu modele kabarık olmasının dışında. Çok kısa olanın bob modelini tercih etmek istemiyorum, uzun olanında da perçem kötü durur gibi çünkü.

rica ederim tatlım resim eklenmıs ya 3. sıradakının bıraz daha uzunu bu yıl uzun ortadan ayrılmıs percemler moda ve dogal elektıklenen dagınık saclar moda zaten kuaforden cıkmıs gıbı gorunmek eskılerde kalıyor

......................................

Eklentiler

• $images.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 201
  • $images (1).jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 162
  • $images (2).jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 154
  • $images (3).jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 254
Son düzenleme:

madem işlem yapmadan kullanamıyorum diyorsun bende sana birkaç model önereyim :)

Eki Görüntüle 480766 Eki Görüntüle 480767 Eki Görüntüle 480768 Eki Görüntüle 480769

bana kalsa en sondaki derim ama sen hangisini tercih edersin bilemem :))

Saçlarını nasıl kestiricekse kestir,ama sakın usturayla kestirme.Çünkü uzamıyor.Kendimden biliyorum.
Makasla kestir rica et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…