- Konu Sahibi ozlemozlemozlemozlemozlem
-
mrb bende yenı uyelerdenım ılk actıgın konuda pek fazla cevap veren olmuyor oyuzden gorunce cevap vermek ıstedım yasıtta sayılrız bende 21 yasındayım oncelıkle kuaförlere asla güvenme kaç kez ağlayarak geldiğimi bilirim bob model sana yakısır ama fazla katlı ve kısa bı bob model kestırme derim daha uzun olabılır yada kut kesimde yakısır percemlerin cok kısa degilse tam ortadan ayrılmıs küt bir model yakışır cok rahat duzlestirip yada hafıf dalgalı super olur
Çok güzel modeller bunlar özellikle 3.yü çok sevdim, teşekkürler :))
ne demek güzelim,ben de şu sıralar düşünüyorum,açtığım bi topic de resimlerimi de koydum ama bana bob modeli gitmez,bu 3ünden birini tercih etcem,hatta çıktı alıp kuaföre götürcem..ben büyük ihtimal 1. gibi yaparım uzun saçı çok seviyorum...
kabarık ve elektriklenen saçlara bob modeli biraz uğraştırmaz mı?
benim de saçım öyle:/bob modelinden kaçınıyorum genelde:)
ben de geçen sene böyle düşünüp vazgeçmiştim kestirmekten saçlarımı ama işlemsiz kullanabildiğim saçlara sahip değilim zaten ne yazık ki maşa ya da düzleştirici kullanmadan çıkamıyorum dışarıya şu anda da.:) o yüzden baktım bu sene hala aklımda nasıl olsa uğraşıyorum deyip öyle kestirebileceğimi düşündüm ama dediğim gibi perçemim de engel bu modele kabarık olmasının dışında. Çok kısa olanın bob modelini tercih etmek istemiyorum, uzun olanında da perçem kötü durur gibi çünkü.
madem işlem yapmadan kullanamıyorum diyorsun bende sana birkaç model önereyim :)
Eki Görüntüle 480766 Eki Görüntüle 480767 Eki Görüntüle 480768 Eki Görüntüle 480769
bana kalsa en sondaki derim ama sen hangisini tercih edersin bilemem :))
Saçlarını nasıl kestiricekse kestir,ama sakın usturayla kestirme.Çünkü uzamıyor.Kendimden biliyorum.
Makasla kestir rica et.
en sondaki çok hoş ama cilt problemlerim bu kısalıkta çok gözükür mü endişeliyim.:) 1yi çok beğendim ona da perçemlerim müsaade etmez gibi, sondakini düşünebilirim o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?