• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarımı Kestirip Kestirmeme Konusunda Kararsızım Yardım Eder misiniz ?

eagle26

nazlı kızım & yakışıklı paşam
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
299
39
318
Merhaba arkadaşlar;

Benim sorunum saçlarım aslında daha başka sorunlarımda varda şu an gündem yaratan saçlarım :)
Kestirmek istiyorum ne zaman karar versem saçlarımda o gün bir güzellik bir ahenk sanki kestirme kız der gibi kaydirigubbakcemile3
Saçlarım uzun belime kadar fakat ben genelde topluyorum şu kıstırmalı tokalarla çok nadir salıyorum saçlarımı...Kısa iken fön çekiyordum fakat uzunken yapabildiğim tek şey tost yapmak oda sık yapılmayacak birşey zararlı olduğu için...Zaten 2 saatte anca bitiyor çok zaman gerektiriyor :bbo:
off aslında cok sıkıldım fakat ya kestirirde pişman olursam =( kendıme ne uzun ne kısa saçı yakıstırıyorum ne yapsam bilemiyorumeyvahedigeldismile

canım benim de öyleydi sanki kısa kesince bambaşka bir hayatım olacak iyi ki kestirmişim dicem falan zannettim çok heveslenerek gittim kuaföre ama şu an o kadar pişmanım ki hayatımın hatası diyorum yani senağlama

canım benim de öyleydi sanki kısa kesince bambaşka bir hayatım olacak iyi ki kestirmişim dicem falan zannettim çok heveslenerek gittim kuaföre ama şu an o kadar pişmanım ki hayatımın hatası diyorum yani senağlama

aslında daha öncede bi bu kadar uzundu ve ben saclarımı boyatmak ıcın gıttım zaman kuaföründe etkısıyle kısacık gülben ergenın modelı dıyorlardı o ara ona öyle kestirmiştim..herkes cokta begenmıstı ama ben yınede kararsız kalıyorum kolay uzamıyor cunkı ..

yorumun için teşekkür ederim lailamx.... opuyorumnanaktan

ayyy aynı durumdayız canım tam karar veiyorum saçlarıma bakmaya dpyamıyorum halbuki bakımsız şuan nasıl güzel görünebiliyo ozamanlar anlamıyorum....ama karar verdim bugün gene bob modeli kestirip platin sarı yapıcam ...kökü bizde aslında değişiklik iyi gelecek bana valla lazım yani bu ara

off ben hala karar veremedim ya sinir oluyorum :2:

Saçlarınız uzunken bakmıyorsanız kestirmek en iyisi. Kısayken daha özen gösteriyormuşsunuz o yüzden kısa derim ama uzun saçın güzelliği başkadır.

uzun saçlarınızı açarak salına salına kullanamıyorsanız kestirin. heleki kıstırmalı tokaları asla kullanmayın. bir kadını en bakımsız gösteren alelacele kelebek tokalarla toplanan saçtır herhalde. roman vatandaşlarımızla özdeşleşmiş bir saç şeklidir sonuçta..
kısa saça bi köpük sürüp karıştırsan bile bakımlı ve pratik görünme şansınız cok yüksek

ya ben değil kuaförler bile keselim bir model bulamıyoruz senin saçına diyorlar yani bir nevi mecbur kalıyorum toplamaya..malum birde yaz olunca zaten yanıyorum :1:

tatLım eğer gerçekten bıktıysan ve değişiklik yapmak istiyorsan kestir ama sakın pişman olucağın şeyi de yapmaa

sonra üzülürsüünn ağlarsın kuaförde valla :((

yavaş yavaş kestir gözün alışsın mademm yada gerçekten fark yaratbilicek bi model bul kii

eski modele nazaran o kesilmiş hali daha çok beğenilsinn

umarım yardımcı olabilmişimdir tatLımm :))

ama yakışıyorsa kestir yani ben ilk defa kısa kullandığım için bana çok garip gelmişti sen tecrübeliymişsin

ya çok moralim bozuluyor bir türlü karar veremiyorum.... eşim yüzün cok ortaya cıkarmı falan dıyor ama zaten hep topluyorum pasaklı pasaklı mafoldumben

biliyorum aslında çok oldum artık değil mi? sanırım depresyondayım ben yaaaaaaa:2:

Canım bencede kestir ama boyunda çok aldırma, şöyle bol katlı şekilli bi model kestirebilrsin.. en azından daha rahat kullanırsın ve daha bakımlı görünür bence.

sagolun kızlarr zaten bi hacim kaybıdas öz konusu ya offfffffffffbilmiyorumkismile

Back
X