• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı Kestiricemm uzarmı yaza kadarr..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ayel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
234
1
0
Diğer
arkadaşlar saçlarım röfleli 4 ay oldu dipleri baya geldi tabi beraberinde beyazlar da geldi.tekrar yaptırmak istemiyorum çünkü saçlarım fön deniz suyu güneş falan derken yanık gibi duruyolar uçları da iyice püsürdü ve çok fazla dökülüyorlar.bayramda uçlarından aldırdım ama haliyle fazla kısaltmak istemedim.şimdi uzamış saçlarımı boydan kısaltmak ve rengini koyu yapmak istiyorum biraz bakım yaparsam bir iki ayda kendine gelir bu arada da uzar ya iyice azaldılar :(

yüzüm biraz tombul saçlarım dalgalı yan perçemlerim var nasıl bi kesim yaptırsam?lütfen bu saçlardan kurtulmak istiyorumm bir de yaza kadar uzar mı acaba

bence kestir ama çok kısa kestirme.
Ben 1.5 sene önce kısacık kestirdim şmdi omuzlarımı brazcık geçiyor :/
uzatmak gerçekten zor

Uçlarını mümkün olduğunca aynı hizadan kestirmeye çalış, düz kesim, katlardan özellikle de jiletle kattan uzak dur, kaliteli bir ahşap tarak kullan, imkanlar dahilindeyse hindistan cevizi yağı veya zeytinyağı kürü uygula, bu uç kırılmalarına ve sağlığına iyi gelecektir, mümkünse kendi doğal rengine boyat, bu şekilde yeterli uzunluğa ve güce kavuşana kadar devam et.

tşk ederim arkadaşlar.saçlarım zaten çok uzuyor,uzuyor bi yandan da dökülüyor.ama yaza düğünler birde benim nişanım olursa lazım olcak bana bu saçlar.kısa saç istemiyorum artk yaa :( erteliyorum kaç gündür kestirmeyikestirsem 2 ayda aynı boyuna gelecek ama o 2 ayda düğündü bayramdı lazım olacak off ya ama gerçekten çok yıpranmışlar :( karar veremiyorum şimdi postiş falan işimi görür diyorum ama bilemedim

tşk ederim arkadaşlar.saçlarım zaten çok uzuyor,uzuyor bi yandan da dökülüyor.ama yaza düğünler birde benim nişanım olursa lazım olcak bana bu saçlar.kısa saç istemiyorum artk yaa :( erteliyorum kaç gündür kestirmeyikestirsem 2 ayda aynı boyuna gelecek ama o 2 ayda düğündü bayramdı lazım olacak off ya ama gerçekten çok yıpranmışlar :( karar veremiyorum şimdi postiş falan işimi görür diyorum ama bilemedim

ne yaptın canım kestirdinmi sacını.bence kestir canım kısa sacta gayet hos duruyor

Back