Öncelikle merhaba, forumda yeniyim. Hep denk gelirdim gezerdim forumu ama yeni üye oldum. :) Her neyse konumuza dönelim..
Saçlarımı kestirmek istiyorum. Şu anki boyu omuzlarımın altında. Kızıla boyatmıştım, rengi tutmıycağı için açmak zorunda kaldım. Ve saçlarım çok yıprandı. Kırıldı vs. Daha sonra siyaha boyadım, yani şu an ki rengi siyah.. Şimdi kısa kestirmek istiyorum. Yüz şeklim kare, ve elmacık kemiklerim çıkık. :) İstediğim modeller de şu tarzda;
Bir de perçemlerim var yandan. Şu perçemli model olabilir diyorum ama karar veremedim.
Bir de yan perçemle bob modeli güzel durur mu ? Yani perçemler var, perçemden sonrası uzun ? Veya perçemlerimi normal kahkül yaptırıp öyle mi bob kestiriyim ? Off çok kararsızım yardım ediinn Hatta önerdiğiniz modeller olursa bekliyorumm.. Yarın gidicem kuaföre kesin kestiricem :)
cnm ilk resimdeki model cok hos anlattıgına gore sana da yakısır
ama sac tıpın nasıl duz ıse eger cok rahat kullanırsın sacını yıpratmadan
iri dalga ile de güzel olabılır
yan percemlede kullanabılırsın bence dırekt kuafore bu fotoyla gıttı belkı bıraz daha uzun versıyonu olabılır ama genel olarak ben yakısacagını dusunuyorum
Saçlarım dalgalı. Kısa saçı ben de rahat kullanabilceğimi düşünüyorum ama yakışır mı diye tereddüt etmiştim.. :) Şu anki hali çok yıprandı. Aslında sağlıklı uzasın diye iyice kısa kestirmeyi düşündüm ama arkadaşlarım ve ailem pek sıcak bakmadı. :)) Ben de bari böyle kestiriyim de uzadıkça kestiririm dedim.. Teşekkür ederim cevabın için.. Sanırım ilk resimdeki gibi olucakk.. Yarın kestirdikten sonra foto da koyarım belki.. :))
bende yeni kestirdim saçlarımı hafıf dalgalı saçlarım netten baktım fotoyu telefona kaydedip koföre gittim gösterdim ona göre kestiler herkes çok begenıyor resimide ekledim