Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı Kestirecem Yardım!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
Aslında kestirmekten çok düzelttircem saçlarım göğüs hizasında oval kesim perçemlerim çenemde . 7 ay oldu saçlarıma kuoför eli değmedi bi gittimmi bi daha anca saçın cıvkı çıkınca gidenlerdenim yani.Saçlarımda kırık falan yok ama uçları pırçık pırçık oldu ama sivri sivri değil.Böyle kıl fırçalar gibi.Bu yüzden sadece saçlarımın uçlarını düzelticem düzeltirken kısaltmamasını ve oval ile üçgen arasında bir kesim isteyeceğim.Direk üçgen dedinmi yanları kısa oluyor yani bildiğin üçgen bana göre kullanışsız bir model ve saç kuyruk gibi kalıyor.Ayrıca böyle uçları sivri sivri yapıyorlar çok hoşuma gidiyor kesim ve uçları böyle olsun istiyorum :114:

Sağdaki oval soldaki v kesim.

Uzayıncada böyle olmalarını istiyorum

Evet kızlar size sorularım şu; Bu biçimde kesilen saçlar uzayınca Avril'in saçı gibi olur mu?
Kullanışlı bir modelmi?
Kuoföre nasıl anlatmalıyım?

:108:

saçlarımı iki yıl önce v şeklınde kestırdım iki yıl aralarda kırıkları aldırdım sadece ve şuanda belımde saçlarım ama kestırıcem çünkü bakması çok zor ve gerçekten uğraşmak gerekıyor

Nasıl bir saç yapısına sahip olduğunu resimlerle desteklesen daha yardımcı olurdu cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…