• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım Şekilsiz, Kalıp Gibi Duruyor ! :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
SnOofles, daha önce de bununla ilgili bir konu açmışsın onu okudum az önce,benim saçlarım katlı,biraz jöle sürünce o açtığın konudaki ilk fotoğraftaki saça benziyor tabi daha kısası.Ben de saçlarımın arkasını aynı boya getirmek istiyorum ama küt küt durmasın istiyorum.Bunu ben de merak ettim usturayla uçlarını mı incelttirsem bilemedim.Onu da arkadaşlar iyi değil diyorlar.:44: Ne yapıcaz nasıl yapıcaz?

Koy valla merakla bekliyorum..:31:
Bak bu yönden hiç düşünmemiştim gerçi benim saçımda boya falan yok düzleştirmiyorum pek üşendiğimden uzasınlar bakalım bi halta benzeceklermi:23:

Böyle bir sey cikti ortaya... :31:
Baya küttü uclari, inceltince iyi oldu. Eski hali albümlerimde var.
Uzun olsaydi baya iyi duracakti ama kisayken küt olup daha kisa görünmesinden iyidir. Saclarim yanik onu da göz önünde bulundur.

Böyle bir sey cikti ortaya... :31:
Baya küttü uclari, inceltince iyi oldu. Eski hali albümlerimde var.
Uzun olsaydi baya iyi duracakti ama kisayken küt olup daha kisa görünmesinden iyidir. Saclarim yanik onu da göz önünde bulundur.

Ay becermişin valla tebrik ederim pek güzel:81:
Anlat bakiim nasıl yaptın makaslamı hallettin :31: :23:

SnOofles, daha önce de bununla ilgili bir konu açmışsın onu okudum az önce,benim saçlarım katlı,biraz jöle sürünce o açtığın konudaki ilk fotoğraftaki saça benziyor tabi daha kısası.Ben de saçlarımın arkasını aynı boya getirmek istiyorum ama küt küt durmasın istiyorum.Bunu ben de merak ettim usturayla uçlarını mı incelttirsem bilemedim.Onu da arkadaşlar iyi değil diyorlar.:44: Ne yapıcaz nasıl yapıcaz?

Canım her saç yapısı elbet farklıdır kuoförün yeteneği önemli burda..Ama bana kalırsa ustura ile kestirme sevmiyorum ben o yüzden konu açtım zaten:31:
Makası iyi kullanan bi kuoföre git o halleder diye düşünüyorum sana bi kaç fikir verebilirim..:126:
Bu saç oval kesim yapılmış uçları inceltilmiş $tumblr_lyq3qjaZdg1qfnd2ko1_500.jpg
Mesela bu saç küt kesilmiş uçlarınıda makasla kesmişler ama çok hoş havalı duruyor bana göre $tumblr_lyjlzlu9nc1qagqfto1_500.jpg

$tumblr_ltedv40T2B1r4b0zho1_500_large.jpg $tumblr_ltocmxAidL1qbl2mto1_500.jpg
Dediğim gibi uçlarına doğru inceltmesini söyle ama makasla sonra istersen burdaki fotoğrafları kuoförüne gösterebilirsin..

Eklentiler

• $tumblr_lrq9kvGgEr1qb9jtro1_500_large.jpg
    $tumblr_lrq9kvGgEr1qb9jtro1_500_large.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:

Ay becermişin valla tebrik ederim pek güzel:81:
Anlat bakiim nasıl yaptın makaslamı hallettin :31: :23:

Sagol canim... :61:
Evet sadece makas kullandim. Önce alt kisimlarini ayirdim, uclarini incelttim, saclarimin boyu kisalsin istemedim. Kalan kisimlarin uclarini bir santim kadar aldim ve uclarini incelttim.
Uclarini inceltmek icin makasi dik tutarak kestim, boyu kisalmadi ama uclari baya azalip inceldi, ben biraz fazla kestim uclari sivri dursun diye.
Ilk defa tüm saclarimi bu sekilde kesiyorum, daha önceden kahküllerime uygulamistim sadece. Cok iyi oldu, daha hafif ve dogal bir görünümü oldu saclarimin. Yanik olmasa daha hos görünürdü.

Ben tam olarak böyle istiyorum ama;

attachment.php

Uzadiginda da böyle;

attachment.php

Biraz daha uzadiginda bu sekil icin ugrasacagim.

o değilde 2. fotodaki kızın saçlara bittim :D kızın burunda güzelmiş masallah bende saçlarımı toplarken zorlanıyorum istediğim gibi şekil almıyo :@

Back