• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirdim nasıl olmuş??

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar saçlarım röfleden boyadan mahvoldu birde arkadaşım düzleştircem diye iyice yakınca ve bende kestirmek zorunda kaldım. senağlama
Neyse kuaföre dedim arkası kısa önü uzun modelden olsun diye
yüzün yuvarlak yakışmaz dedi.
Katlı kesti kısa kes dedim zorla omzuma kadar kestirebildim.
Adam kesmiyordu ben napim :sm_confused:

Artık bundan sonra boyaya röfleye tövbe ettim :kızgın:
Varsa yoksa turplu su ve zencefilli su kullanacağım saçlarım uzasın diye :1closedeyes:
işte buda saçlarımın yeni hali uçlarında röflesi yine kaldı ama çıktıkça onlarıda kestircem :delphin:

nası olmuş çokta kötü deil gibi ama :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
cok modern bı kesım bence
benımkıne benzıyo bıraz daha kısa senınkınden benım sac modelım benımde
kızıl oldugu ıcın cok boyamktan mahvoldu kaydirigubbakcemile3

kıızz güzel olmuşuunn önceki halinide koysaydın keşke nasıl olduğunu ozaman daha iyi söylerdik ama saçının rengi güzel yüzünde küçük gördüğüm kadarıyla iyi olmuş iyi güle güle kullan

canım güzel olmuş, iyi günlerde kullan! =) a.s
ama senin o dediğin önden hafif uzun olan model de yakışırdı sana, kuaför yanlış düşünmüş :)
zaten bu laftan anlamayan kuaförlere gıcığım ben ya....:dilcikar:

kızlar saçlarımın uzun halini eklemedim ya şimdi görürsem ağlarım falan diye :roflol:
yakıştırmanız çok hoşuma gitti ama ben saçlarımın hemen uzayacağını düşünüyorum inşallah bakımlarım işe yarar sengözlerimebaksanab

canım güzel olmuş, iyi günlerde kullan! =) a.s
ama senin o dediğin önden hafif uzun olan model de yakışırdı sana, kuaför yanlış düşünmüş :)
zaten bu laftan anlamayan kuaförlere gıcığım ben ya....:dilcikar:

teşekkürlerrrr
cnm kuaför öle diyince cesaret edemedim ya kafamçokkarıştı zaten geçici bi süre için böle durcak turplu suyla uzatcam inşallah :teytey:

canım saçların güzel olmuş.ya kuaförün dediğine takıldım ben benim saçlarımda arkalar kısa önler uzun modeli ve yüzümde senin gibi toplu ve çokda tatlı oldu.bence işine gelmemiş kesmek.böyle durumlarda kuaföre istediğini yaptırt.onların işine gelmeyine uğraşmak istemeyince hep bahane uyduruyolar o saç stili toplu yüzlerde harika duruor inan buna.hala o modeli kestirebilirsin ben şuan kullanıyorum ama hi bi şekle girmiyor ki:S.güle güle kullan saçlarını canım benim.

canım saçların güzel olmuş.ya kuaförün dediğine takıldım ben benim saçlarımda arkalar kısa önler uzun modeli ve yüzümde senin gibi toplu ve çokda tatlı oldu.bence işine gelmemiş kesmek.böyle durumlarda kuaföre istediğini yaptırt.onların işine gelmeyine uğraşmak istemeyince hep bahane uyduruyolar o saç stili toplu yüzlerde harika duruor inan buna.hala o modeli kestirebilirsin ben şuan kullanıyorum ama hi bi şekle girmiyor ki:S.güle güle kullan saçlarını canım benim.

teşekkür ederim cnm kaydirigubbakcemile5
kuaförümde güvenebileceğim biri olduğu için ondan tereddüt ettim çünkü kuaförümün zevkine hep güveniyordum ama sanırım bu kadar kısa olması yeter,çünkü bide bu saçı uzatmam gerek
o da açıkcası çok fazla kesmek istemedi,zorladım bu kadar kesti benneyaptımki

canım çok yakışmış,güle güle kullan

benim şimdiki saç modelimin aynısı. yanları dışa doğru fön çektir. diğer taraflarını düz yaptır. süper oluyo.

benim şimdiki saç modelimin aynısı. yanları dışa doğru fön çektir. diğer taraflarını düz yaptır. süper oluyo.

önerin için saol tatlım denicem kaydirigubbakcemile5
burda banyodan çıkıp kuruttuğumda çekilmişti ondan zaten hoş durmuo fazla

çok yakışmış, ben beğendim. güle güle kullan ....

önerin için saol tatlım denicem kaydirigubbakcemile5
burda banyodan çıkıp kuruttuğumda çekilmişti ondan zaten hoş durmuo fazla

rica ederim. bu saç kesimiyle taç, saç bandı da çok rahat kullanırsın. çok spor bir model. iyiki kestirmişsin.

yüzünde benim ki gibi yuvarlak olduğu için bu model gitmiş yüzüne...
saçının kökü sende merak etme uzar...
güle güle kullan...:)

Benim 20 gün önce kestirdiğim saç modelim çok rahat bir kullanımı var. bir kere çok rahat fön çekiliyor .saçlarını biraz daha sarartman dahada hoş gösterir bence istediğin şekli verebilirsin üzülme bence=)

çok hoş bir model ve sizede yakışmış güle güle kullanın

kızlar yorumlarınız çok hoşuma gitti ya iyiki kestirmişim dedim sayenizde :))

yakışmış canım güle güle kullan

Back