• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı Kesmek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hair81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
56
0
86
Denizli
Sevgili arkadaşlar kendi saçımı kendim keserim diyenler, saçlarınızı keserken çektiğiniz resimleri buradan paylaşalım.

Buna cesaretiniz yoksa kesermiş gibi de yapabilirsiniz.

sacimikeserken.jpg

Eklentiler

• $Saçimi Keserken.jpg
    $Saçimi Keserken.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:
keser gibi yapmışsın :) bende bişey merak ettim siteye kaydolur kaydolmaz hemen gidiyimde saç kesme konusu açayım mı dedin anlamadım sanırım eski üye yeni nick :))

bende bugun aldım makası uclarındakı kırıkarı aldım ama oyle abartmadan yanı 1 2 cm lık bı kesım cokta guzel oldu valla bundan sonra kendım kescem azcık azcık hem uzar hemde kırık olmaz:DDD

saciniz cok yakismis valla bende up uzun saclarimi kestirmistim gecen sene yaprak dokumunun ceydasi modelini verdirmistim :)) kisa sac kulanimli hemde yika kurula sekil ver cik modu var uuzzun sac cok zormus ustumden yuk kalkmisti sanki... yeni sacinla mutluluklar cnm super olmus:hooray:

nasil kiydiniz saclariniza ya :sm_confused::1shok: asla ama asla saclarim üzerine iddaya girmezdim , benim saclarim afedersiniz popoma kadar uzunduu ta ki az öncesine kadar kuaföre gittim biraz degisiklik olsun istedim farkli model olsun uzunlugu az gitsin diye saclarimi mahfetti sagolsun hic hos olmadi geldim geleli moralim cok bozuk o kadar güzel ve uzunduki hala icim aciyo 2-3 senedir ucundan bile aldirmiyordum size hayret ettim nasil kiyabildiniz :1shok:

ya arkadaslar hala sacimda kaldim ben , kuaför arkasini resmen dümdüz etmis hic ne kat var ne v kesim var düz gidio cetvel koyup kesilmis gibi kendim nasil düzeltebilirim bunu

ya arkadaslar hala sacimda kaldim ben , kuaför arkasini resmen dümdüz etmis hic ne kat var ne v kesim var düz gidio cetvel koyup kesilmis gibi kendim nasil düzeltebilirim bunu

cnm kendın uğrasma tekrar bu sefer baska olmak sartıyla bır kuaöre gıt sacında hareket ıstedını söle gerısı kolay tatlım

cnm kendın uğrasma tekrar bu sefer baska olmak sartıyla bır kuaöre gıt sacında hareket ıstedını söle gerısı kolay tatlım

dedigini yaptim canim yarin icin kuaförden randevu aldim insallah bunlar istedigim gibi yapar yine mahfetmezler bilmiyorumkismile

nasil kiydiniz saclariniza ya :sm_confused::1shok: asla ama asla saclarim üzerine iddaya girmezdim , benim saclarim afedersiniz popoma kadar uzunduu ta ki az öncesine kadar kuaföre gittim biraz degisiklik olsun istedim farkli model olsun uzunlugu az gitsin diye saclarimi mahfetti sagolsun hic hos olmadi geldim geleli moralim cok bozuk o kadar güzel ve uzunduki hala icim aciyo 2-3 senedir ucundan bile aldirmiyordum size hayret ettim nasil kiyabildiniz :1shok:

Biraz cesaret gerektirdi. İddaya girmek aklımda yoktu herşey biranda gerçekleşti

Back