Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı kendim boyasam renk farklılığı olur mu?

berilsu91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
20
0
36
İzmir
resim 1 ay önce falan çekildi, şimdi dipleri daha fazla uzadı tabi. kuaföre boyattırmak istemiyorum çünkü ne istediğim rengi yapabiliyorlar ne de kullandıkları boya kaliteli. evde kendim boyamak istiyorum ama dipleri siyah oldugu için boyasam acaba renk farklılığı olur mu? olmaması için ne yapabilirim ya da en iyisi kuaföre mi gideyim yine. izmirde yaşıyorum bucada bildiğiniz iyi bi kuaför varsa yazın lütfen,, ya da ne yapayım yardım edin :2:

Eklentiler

• $DSCN6152a.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 252
Son düzenleme:

saçların kızıl gibi beyaz tenliye benziyorsun kahverengi deniyebilirsin...

canım bu rengi kendinmi boyadın daha önce ve yine aynı renkmi kalsın istiyosun?

kahverengi tonları yakışır

saçının boyası hangi renkse ondan al.başta dipleri boya ve beklet.daha sonra tüm saçını boya ve öyle tekrar beklet...benim kuaförüm öyle yapıyo.boya değişimi olmuyo saçta öyle olunca :)))

evet beyaz tenliyim. saçlarımı daha önce kuaföre boyattım. istediğim rengi yapamadılar ama bakır istemiştim daha çok kızılımsı oldu. şimdi evde kendi istediğim rengi alıp boyamak istiyorum ama kararsızım beceremezsem ya da dipleri daha koyu kalırsa diye, koyu kahve geliyor çünkü

kendin boyama sen iyice yediremezsin iki kutu al parça parça annene arkadaşına boyat çok güzel olur

kendin boyama sen iyice yediremezsin iki kutu al parça parça annene arkadaşına boyat çok güzel olur

çok teşekkür ederim cevaplarınız için. ben de öyle yapmayı düşünüyorum. korktuğum tek şey ton farkı olması. komik görünsün istemem inşallah istediğim gibi olur deniycem bakalım teşekkür ederim tekrar:)

öncelikle sunu söyleyim koyu renkten açık renge geçişi kendin tutturman zordur.açıktan koyuya döncek olsan her türlü tutar ama bakır istiyosan iyi bir kuaföre gitcen boyasının markasına kadar bakcan hatta boyayı hazırlarken yanında durcan.sana kaliteli markayı gösterip başka markayla boyuyorlar. yada kumral tonları al kızılın üstüne boya bakıra yaklasırsın 2boyamadan sonra renk oturur zaten.ana küllü kumral değil sarımsı kumral kullanmalısın.

canım bu rengi kendinmi boyadın daha önce ve yine aynı renkmi kalsın istiyosun?

aslında açık kumral istemiştim ama dipleri gelince çok sinir oluyorum, en iyisi ben yine kendi saç rengime yakın olan bi renk seçeyim dedim biraz fazla beyaz tenliyim aslında açık renk olabilir diyodum ama vazgeçtim, ton farkı korkusu olmasa direk boyayacaktık evde ama bi danışayım dedim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:)

ben kuaföre bırak derim. yıllardır gittiğim kuaförüm var istersen adını yazabilirim.

ayrıca 2kutu kullan önce dipleri boya saçı ayıra ayıra hızlı bi şekilde dipler koyu 20 dk 25 dk beklet sonra saçın geri kalanına sür streç filmle sar basını fön makinasıyla dayanabilcein sııcaklıkta ısı ver sonra 20 dk falan daha bekle. aradan 20gün geçince aynımarka aynı numara boyayla tekrar yap bu işlemi tek renk olur saçın. ilk seferde olmama riski kuaförlerde bile vadır. kullandıgın boya ve numarasını unutmaki 2.boyamanda farklı bşey kullanma

çok teşekkür ederim, karar verirsem evde boyamaya bunu uygularım:)

ben geçen gün saçımı çikolata kahveye boyadım. dipten çıkan daha koyu saçlarım tam tuttu saç boyasını, alttaki boyalı kısımlar daha koyu oldu. önemli bi dip boya işi var ama ben beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…