Eki Görüntüle 245379
resim 1 ay önce falan çekildi, şimdi dipleri daha fazla uzadı tabi. kuaföre boyattırmak istemiyorum çünkü ne istediğim rengi yapabiliyorlar ne de kullandıkları boya kaliteli.evde kendim boyamak istiyorum ama dipleri siyah oldugu için boyasam acaba renk farklılığı olur mu? olmaması için ne yapabilirim ya da en iyisi kuaföre mi gideyim yine. izmirde yaşıyorum bucada bildiğiniz iyi bi kuaför varsa yazın lütfen,, ya da ne yapayım yardım edin :2:
Eki Görüntüle 245379
resim 1 ay önce falan çekildi, şimdi dipleri daha fazla uzadı tabi. kuaföre boyattırmak istemiyorum çünkü ne istediğim rengi yapabiliyorlar ne de kullandıkları boya kaliteli.evde kendim boyamak istiyorum ama dipleri siyah oldugu için boyasam acaba renk farklılığı olur mu? olmaması için ne yapabilirim ya da en iyisi kuaföre mi gideyim yine. izmirde yaşıyorum bucada bildiğiniz iyi bi kuaför varsa yazın lütfen,, ya da ne yapayım yardım edin :2:
Eki Görüntüle 245379
evet beyaz tenliyim. saçlarımı daha önce kuaföre boyattım. istediğim rengi yapamadılar ama bakır istemiştim daha çok kızılımsı oldu. şimdi evde kendi istediğim rengi alıp boyamak istiyorum ama kararsızım beceremezsem ya da dipleri daha koyu kalırsa diye, koyu kahve geliyor çünkü
kendin boyama sen iyice yediremezsin iki kutu al parça parça annene arkadaşına boyat çok güzel olur
evet beyaz tenliyim. saçlarımı daha önce kuaföre boyattım. istediğim rengi yapamadılar ama bakır istemiştim daha çok kızılımsı oldu. şimdi evde kendi istediğim rengi alıp boyamak istiyorum ama kararsızım beceremezsem ya da dipleri daha koyu kalırsa diye, koyu kahve geliyor çünkü
canım bu rengi kendinmi boyadın daha önce ve yine aynı renkmi kalsın istiyosun?
ben kuaföre bırak derim. yıllardır gittiğim kuaförüm var istersen adını yazabilirim.
ayrıca 2kutu kullan önce dipleri boya saçı ayıra ayıra hızlı bi şekilde dipler koyu 20 dk 25 dk beklet sonra saçın geri kalanına sür streç filmle sar basını fön makinasıyla dayanabilcein sııcaklıkta ısı ver sonra 20 dk falan daha bekle. aradan 20gün geçince aynımarka aynı numara boyayla tekrar yap bu işlemi tek renk olur saçın. ilk seferde olmama riski kuaförlerde bile vadır. kullandıgın boya ve numarasını unutmaki 2.boyamanda farklı bşey kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?