saçında beyazlar varsa boyat, yoksa sırf yirmime geldim hala boyalılar kervanına katılmadım derdindeysen yazık olur saçlarına, bir dolu kimyasalı kafanda bekleteceksin, bir güzel derin onları emecek, saçların güçsüzleşecek, donuk mat doğal olmayan bir şey çıkacak ortaya. 24 yaşımdayım daha saçıma hiçbir şey sürmedim ve saçlarını çeşit çeşit boyayanlara kıyasla 10 numara duruyorlar. vaktinde bana boya boya diyenler şimdi binpişman, keşke hiç bulaşmasaydık diyorlar. tabi beyazların çıkıyorsa o başka, mecburiyetten artık katlanacaksın..
ayy ciddimisin cnm ya.. buarada ne biliyim gerçi boyayla hereksn saçı birbirinin aynı oluyo ,bu bana özel bi renk allah sonuçta herkese en yakışanı vermiş de..
boyalı saçlıları gördükçe özeniyorm sankii bazılarına çok yakıştırıyorum ,yada insan elindekinin kıymetini bilmek yerine hep baskasındakini ister yaa onun gbi bişide olablrr
mesela bu çocuklar duymasındaki melisin saçı dikkatimi çekti yada fox anahaberdeki sunucunun fln dipler daha koyu uçlara dogru açılıyo... ayh bayıldımm
o renk içinn tümden boya ister saçım tabi ama bende uçlara dogru aralarına açık ton yaptrsammı öle die düşünmüştüm.. bilemedim walla:44::26:
benim açtığım konular arasında onun fotosunu paylaşmıştım foxtaki spikerin
bilemem artık saçlarına asla geri dönemeyeceğini bil de yine de boyayacağım dersen sana yakışan boya numaralarını saçlarını boyayan uzman arkadaşlar söyler.
en yakın arkadaşım saçlarını sarıya boyatıyordu devamlı, nişanı için geçen hafta yanına gittim baktım o upuzun saçları kısacık, yürü dedi kuaföre gideceğiz, kuaförde saçından bir tutam kestiler ertesi güne acil ona saç yaptılar da eklediler kafasına. en sonuncu boyamasında alnı kocaman şişmiş hastaneye zor yetiştirmişler, Allahtan alnım indi diyor ama saçlarını kestirmek zorunda kalmış, tam da nişanından iki gün önce.
kuaförde de saçından parça alan adam ne olmuş bu saçlarına ne kadar da yıpranmış ölmüşler dedi, kuaför bu boyamadan para kazanan kişi bile artık boyama can gelsin saçlarına dedi, düşün..
heee evett hatrladım yaa şimdii.... bende diorum nerden görmüştümde böle aklımda kalmışş
banada arada böle geliyor tam boyatmaya karar verip braz daha bekleyeyim kalsın diyip vazgeçiyodum senin resimleri görünce yine celallendimm kız dolmam yicemm valla seniisenin yüzünden hepp
ye bitir beni ya yok et beni bu dünyadan
zaten o profilindeki dolmalar biraz daha orda kalırsa sonun kötü valla uyarmadı dimeee
kızlar saç bakımı konusunda saçımın resmini koymuştum yine onları koyuyorum kusura bakmazsanız.. tenimde az çok bellidir heralde..
saçlarımı mı boyatsam diorm ama karar veremedim sevgilim annem falan çok begeniyolar saçlarımı bence bozma diyolar boyatırsan artık kendi saçına dönmen zorlaşır artık boyarsın paso fln.. bende daha önce hiç boyatmadıgım için sanki hiçbişey yakışmaz gibi geliyor ama değişiklik de istiyorum artık biraz...
aslnda kızlar bende onlar gibi düşünyorum ama biyandan da diyorum 20 oldum artık , bi değişiklik güzelmi olur sanki.. hani en azndan aralarına böle bişiler attırsam hafiff krepemi diolar öle bişi.. siz ne dersiniz sizce nasıl bişey giderki bana?
Eki Görüntüle 279544 Eki Görüntüle 279545 Eki Görüntüle 279546 Eki Görüntüle 279547
saç rengin güzel boya yapınca baya yıpranıyor ama fındık kabuğu yada bal köpüğü yakışır balyaj yaptıra bilirsin kızılla bende boyattım kızıl sürdüm kaç kare şimdi akmasını istiyorum fikrin varmı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?