• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı ilkkez Boyatmayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorumm kızlar :)

shekercix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
617
0
116
İstanbul
kızlar saç bakımı konusunda saçımın resmini koymuştum yine onları koyuyorum kusura bakmazsanız.. tenimde az çok bellidir heralde..
saçlarımı mı boyatsam diorm ama karar veremedim sevgilim annem falan çok begeniyolar saçlarımı bence bozma diyolar boyatırsan artık kendi saçına dönmen zorlaşır artık boyarsın paso fln.. bende daha önce hiç boyatmadıgım için sanki hiçbişey yakışmaz gibi geliyor ama değişiklik de istiyorum artık biraz...
aslnda kızlar bende onlar gibi düşünyorum ama biyandan da diyorum 20 oldum artık , bi değişiklik güzelmi olur sanki.. hani en azndan aralarına böle bişiler attırsam hafiff krepemi diolar öle bişi.. siz ne dersiniz sizce nasıl bişey giderki bana?:12::31:

$23102011870.jpg $23102011871.jpg $23102011877.jpg $23102011879.jpg

Son düzenleme:
saçında beyazlar varsa boyat, yoksa sırf yirmime geldim hala boyalılar kervanına katılmadım derdindeysen yazık olur saçlarına, bir dolu kimyasalı kafanda bekleteceksin, bir güzel derin onları emecek, saçların güçsüzleşecek, donuk mat doğal olmayan bir şey çıkacak ortaya. 24 yaşımdayım daha saçıma hiçbir şey sürmedim ve saçlarını çeşit çeşit boyayanlara kıyasla 10 numara duruyorlar. vaktinde bana boya boya diyenler şimdi binpişman, keşke hiç bulaşmasaydık diyorlar. tabi beyazların çıkıyorsa o başka, mecburiyetten artık katlanacaksın..

ayy ciddimisin cnm ya.. buarada ne biliyim gerçi boyayla hereksn saçı birbirinin aynı oluyo ,bu bana özel bi renk allah sonuçta herkese en yakışanı vermiş de..
boyalı saçlıları gördükçe özeniyorm sankii bazılarına çok yakıştırıyorum ,yada insan elindekinin kıymetini bilmek yerine hep baskasındakini ister yaa onun gbi bişide olablrr :17:
mesela bu çocuklar duymasındaki melisin saçı dikkatimi çekti yada fox anahaberdeki sunucunun fln dipler daha koyu uçlara dogru açılıyo... ayh bayıldımm:16:
o renk içinn tümden boya ister saçım tabi ama bende uçlara dogru aralarına açık ton yaptrsammı öle die düşünmüştüm.. bilemedim walla:44::26:

saçında beyazlar varsa boyat, yoksa sırf yirmime geldim hala boyalılar kervanına katılmadım derdindeysen yazık olur saçlarına, bir dolu kimyasalı kafanda bekleteceksin, bir güzel derin onları emecek, saçların güçsüzleşecek, donuk mat doğal olmayan bir şey çıkacak ortaya. 24 yaşımdayım daha saçıma hiçbir şey sürmedim ve saçlarını çeşit çeşit boyayanlara kıyasla 10 numara duruyorlar. vaktinde bana boya boya diyenler şimdi binpişman, keşke hiç bulaşmasaydık diyorlar. tabi beyazların çıkıyorsa o başka, mecburiyetten artık katlanacaksın..

yok canımm maşallah diyimm 1tel bile beyazım yok:nazar:
daha bi hoş durur gibi geldi sanki böle çok sönük duruyo cezbedici ilgi çekici bi yanı yok gibi geldi de.. boyatsam daha bi hoş olurum belki dedim.. ama öle çok yapay boyatanlarıda bende sevmiyorum yani bazıları var direk bagırıyo elimle buldum en igrencini yaptım die resmen:52:

ayy ciddimisin cnm ya.. buarada ne biliyim gerçi boyayla hereksn saçı birbirinin aynı oluyo ,bu bana özel bi renk allah sonuçta herkese en yakışanı vermiş de..
boyalı saçlıları gördükçe özeniyorm sankii bazılarına çok yakıştırıyorum ,yada insan elindekinin kıymetini bilmek yerine hep baskasındakini ister yaa onun gbi bişide olablrr :17:
mesela bu çocuklar duymasındaki melisin saçı dikkatimi çekti yada fox anahaberdeki sunucunun fln dipler daha koyu uçlara dogru açılıyo... ayh bayıldımm:16:
o renk içinn tümden boya ister saçım tabi ama bende uçlara dogru aralarına açık ton yaptrsammı öle die düşünmüştüm.. bilemedim walla:44::26:

benim açtığım konular arasında onun fotosunu paylaşmıştım foxtaki spikerin

bilemem artık saçlarına asla geri dönemeyeceğini bil de yine de boyayacağım dersen sana yakışan boya numaralarını saçlarını boyayan uzman arkadaşlar söyler.

en yakın arkadaşım saçlarını sarıya boyatıyordu devamlı, nişanı için geçen hafta yanına gittim baktım o upuzun saçları kısacık, yürü dedi kuaföre gideceğiz, kuaförde saçından bir tutam kestiler ertesi güne acil ona saç yaptılar da eklediler kafasına. en sonuncu boyamasında alnı kocaman şişmiş hastaneye zor yetiştirmişler, Allahtan alnım indi diyor ama saçlarını kestirmek zorunda kalmış, tam da nişanından iki gün önce.

kuaförde de saçından parça alan adam ne olmuş bu saçlarına ne kadar da yıpranmış ölmüşler dedi, kuaför bu boyamadan para kazanan kişi bile artık boyama can gelsin saçlarına dedi, düşün..

benim açtığım konular arasında onun fotosunu paylaşmıştım foxtaki spikerin

heee evett hatrladım yaa şimdii.... bende diorum nerden görmüştümde böle aklımda kalmışş:1:
banada arada böle geliyor tam boyatmaya karar verip braz daha bekleyeyim kalsın diyip vazgeçiyodum senin resimleri görünce yine celallendimm kız dolmam yicemm valla senii :56: senin yüzünden hepp :9:

bilemem artık saçlarına asla geri dönemeyeceğini bil de yine de boyayacağım dersen sana yakışan boya numaralarını saçlarını boyayan uzman arkadaşlar söyler.

en yakın arkadaşım saçlarını sarıya boyatıyordu devamlı, nişanı için geçen hafta yanına gittim baktım o upuzun saçları kısacık, yürü dedi kuaföre gideceğiz, kuaförde saçından bir tutam kestiler ertesi güne acil ona saç yaptılar da eklediler kafasına. en sonuncu boyamasında alnı kocaman şişmiş hastaneye zor yetiştirmişler, Allahtan alnım indi diyor ama saçlarını kestirmek zorunda kalmış, tam da nişanından iki gün önce.

kuaförde de saçından parça alan adam ne olmuş bu saçlarına ne kadar da yıpranmış ölmüşler dedi, kuaför bu boyamadan para kazanan kişi bile artık boyama can gelsin saçlarına dedi, düşün..

haklısın tatlım çok zarar veriyor saça.. bende zaten oyüzden tamamen boyatmaya cesaret edemiyorum bide sürekli dibiydi falan ugrasamam.dibinden deilde öle uçlarına dogru aralara fln bişiler mi yapsa diodum , hani bayada öle kalır oynamam en azndan deişiklik olur die ama ztn bnm saçıma açık gitcek pek renk de olcagnı sanmıorm ben pek yakıştıramadım gibi..
sizde böle söylüyosunuz , vazgeçicem galiba yine ama...:44:
saol tatlm ilgilendin okadar :7:

heee evett hatrladım yaa şimdii.... bende diorum nerden görmüştümde böle aklımda kalmışş:1:
banada arada böle geliyor tam boyatmaya karar verip braz daha bekleyeyim kalsın diyip vazgeçiyodum senin resimleri görünce yine celallendimm kız dolmam yicemm valla senii :56: senin yüzünden hepp :9:

ye bitir beni ya yok et beni bu dünyadan

kızlar saç bakımı konusunda saçımın resmini koymuştum yine onları koyuyorum kusura bakmazsanız.. tenimde az çok bellidir heralde..
saçlarımı mı boyatsam diorm ama karar veremedim sevgilim annem falan çok begeniyolar saçlarımı bence bozma diyolar boyatırsan artık kendi saçına dönmen zorlaşır artık boyarsın paso fln.. bende daha önce hiç boyatmadıgım için sanki hiçbişey yakışmaz gibi geliyor ama değişiklik de istiyorum artık biraz...
aslnda kızlar bende onlar gibi düşünyorum ama biyandan da diyorum 20 oldum artık , bi değişiklik güzelmi olur sanki.. hani en azndan aralarına böle bişiler attırsam hafiff krepemi diolar öle bişi.. siz ne dersiniz sizce nasıl bişey giderki bana?:12::31:

Eki Görüntüle 279544 Eki Görüntüle 279545 Eki Görüntüle 279546 Eki Görüntüle 279547

canım bence kesın emın olmadan boyatma ben de 2 hafta once boyattım karamel-bakır karısımına paketler atıldı ama dıplerını kesınlıkle begenmedım ve o yuzden cıkolata kahveye boyadım 1 hafta sonra hala da kızıllıklar var zemınde guneste bellı oluyo..degısım ıstıyorsan ıyı bı kuafore gıt ve sadece sacına ısık attır daha fazlasını yapma:54:

canım benimde saçımda boya yok.Ben saçımın rengini beğeniyorum ve hiç düşünmedim öyle kimyasal boyalar zaten şampuanımda bile çok dikkat etmeye çalışıyorum.Sadece iş saçta bitmiyoki saç derini de etkiliyo.Yani demekki bi zararı var ki hamişken saç boyatmayın diyolar.e şimdi 100 kişiden 98 i boyatmış saçını herkeste sorun var da diyemeyiz tabiki tercih meselesi.Saçımda beyaz da yok bi sıkıntımda yok keyfe keder saçımdan geçemem valla.Hem bırak orijinal kalsın canım biraz farkın olsun.Herkeste aynı renk sarı siyah kızıl ya da altı üstü işte.Ama orijinal renginden kimsede yok sadece sana ait.Boyatırsan eski rengini bile bulamazsın.zamanla kayboluyo artık.Kısacası bence boyatma.Mis gibi saçların var;)

teşekkr ederim kızlar haklısınız saçları çok yıpratıyor.. dediklerinizden sonra büyük ihtimalle boyatmıcam ama yinede ekrar söleyeyim tamamen değil sadece aralarına uçlarına birşey önerecek olan olursa memnun olurum.. aklımda bulunsun en azndan. bana hiç belli olmaz şimdi boyatmcam die karar alıp 2gün sonra bunalımlara girip gidebilirmişim gibi geliyorr kuaföree:1:
fikir olması açısından başka bir resmimi daha yüklüyorum :)**kızlar resmi belki sonra silmek isterim diye ilk mesaja ekliyorum :))

Eklentiler

• $01092011772-kesilmişşş.jpg
    $01092011772-kesilmişşş.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
saç rengin güzel boya yapınca baya yıpranıyor ama fındık kabuğu yada bal köpüğü yakışır balyaj yaptıra bilirsin kızılla bende boyattım kızıl sürdüm kaç kare şimdi akmasını istiyorum fikrin varmı bu konuda

Son düzenleme:
saç rengin güzel boya yapınca baya yıpranıyor ama fındık kabuğu yada bal köpüğü yakışır balyaj yaptıra bilirsin kızılla bende boyattım kızıl sürdüm kaç kare şimdi akmasını istiyorum fikrin varmı bu konuda

bal köpüğü fındık kabugunu balyaj olarak mı dedin canım yoksa tümden boyamak içinmi?
akması için de fikrim yok ama mantık yürütebilirim ancak.. çıt çıt almıştım aynı saçımın renginde boyamışlardı emde 1e 1 tutmustu rengi.. çok kullanmıyodum ama kullandıktan sonra yıkıyodum, rengi akıyodu haliyle birazda olsa. şimdi açılmış baya 1-2 ton. belki yıkamayla açılabilir cnm bilmiyorumki walla... kuaföre sor istersen bi:44:

Eskiden yolda durdurup kendi saçınız mı diye sorarlardı. Daha sonra ben de saçına düşkün her bayan gibi değişiklik olur diyerek boyatmaya başladım saçlarımı. Boyadıkça çok fazla dökülmeye başladı saçlarım. Gün geçtikçe o güzelim gür, capcanlı saçlarım inceldi ve cansızlaştı. Banyoda saçlarımı yıkarken artık tutam şeklinde elimde kalmaya başlamıştı saçlarım, kaç kez bu şekilde banyoda elimde kopan tutamla ağladığımı bilirim... Sonra baktım bölgesel dökülmeler de olmaya başladı, saçımın arka kısmında iyice seyrelme olmuştu, dedim bu böyle olmayacak. Gittim saçlarımı kestirdim, sonra da ne kadar dibi uzayıp saçlarım iki renk dolaşsam ve kötü görünse de dokunmadım saçlarıma. Düzenli olarak saç serumu kullandım bir müddet. 2 yıldır da hiç boyamadım saçlarımı, anca anca kendine geliyor saçlarım. Şimdiki aklım olsa baştan hiç boyatmazdım. Ama yine de aklıma esiyor arada boyasam mı diye, bilmiyorum ama boyarsam da bu sefer çok dikkatli davranıp bakım vs gibi şeyleri ihmal etmem herhalde. Çok olumsuz bir yorum gibi gelebilir size fakat yazmak istedim.

Back