• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Hangi renge boyamalıyım

tatlım fotoğrafı görünce benim fotoğrafım zannettim. benziyoruz tenimiz kaşımız falan. bakır tonlarını kafana koymuşsun anlaşılan. iyi de gider. ben de gölge yaptırdım saçıma çok iyi oldu. bence sen de pat diye başka renge geçme.çok açık tonlarını da yaptırma, kaşlarımız siyah pişman olursun. tecrübe konuşuyor :23:

Son düzenleme:
tatlım fotoğrafı görünce benim fotoğrafım zannettim. benziyoruz tenimiz kaşımız falan. bakır tonlarını kafana koymuşsun anlaşılan. iyi de gider. ben de gölge yaptırdım saçıma çok iyi oldu. bence sen de pat diye başka renge geçme.çok açık tonlarını da yaptırma, kaşlarımız siyah pişman olursun. tecrübe konuşuyor :23:

Tmm tatlım bende Öyşe yapacağım fotono görmeyi çok isterim :) İlk önce Eki Görüntüle 369651 bu renge boyamak istiyorum Bu diğerlerine göre daha koyu ama emin olamıyorum önümde bir sınav var ve herkes bana doğal rengin yakıştığını söylüyor Sanırım Bi Erkek arkadaşıma da sormalıyım :D

benm koyduğum fotolardan birinemi karar verdin canm :)

canım üstte koyduğuum rengi düşünüyorum Annem karşı çıkıyo ünide boyat dio veya yazın ama ben değişiklik istiyorum bilmiyorum Beğenilecek mi Kararsz kaldım kahve köpüğü nü alıp önce bi altlara denerim çünkü altlarda yazın yaptırdığım pembe kızılımsı renk aktı ve sarıya döndü altta var bzen belli oluyo bakıyım nasıl olur pişman olmak da istemiyorum Belki ilk sınavdan sonra nisan gibi de yapabilirim :/ :3:

canim yasin daha cok kucuk. saclrindada sanirim boya var suan. acmak istesende acamaz yakarsin saclarini eger siyaha boyatiyorsan. ama cok istiyorsan kahve yap saclarini. koyu kestane ya da. kizil cok buyuk gosterir yasindan ve yasina uygun dusmez. bakir saclarini yirminden sonra kullanman daha mantikli. bu yasta bu ne heves anlamiyorumki. ac bi iki ton acigina o sertligi al yuzunden. yasindan cok buyuk gosteriyor siyah bile. yaziktir. ileride yasin ilerlediginde hevesin filan kalmayacak salacaksin kendini. hem birak seven dogal guzelliginle sevsin. tabiki bakimli ol ama bu bakim degildir. tarzdir ve bu yasta saclari boyatmak makyaj yapmak gercekten hos degil. ben 23 yasindayim ve emin ol 19 uma kadar kalem cekmedim yuzume. okula giderken dudak kremi bile surmezdim. saclarimida boyamaya baslayali bi sene oldu surda. seni kiyaslamiyorum ama gercekten hos degil.

canim yasin daha cok kucuk. saclrindada sanirim boya var suan. acmak istesende acamaz yakarsin saclarini eger siyaha boyatiyorsan. ama cok istiyorsan kahve yap saclarini. koyu kestane ya da. kizil cok buyuk gosterir yasindan ve yasina uygun dusmez. bakir saclarini yirminden sonra kullanman daha mantikli. bu yasta bu ne heves anlamiyorumki. ac bi iki ton acigina o sertligi al yuzunden. yasindan cok buyuk gosteriyor siyah bile. yaziktir. ileride yasin ilerlediginde hevesin filan kalmayacak salacaksin kendini. hem birak seven dogal guzelliginle sevsin. tabiki bakimli ol ama bu bakim degildir. tarzdir ve bu yasta saclari boyatmak makyaj yapmak gercekten hos degil. ben 23 yasindayim ve emin ol 19 uma kadar kalem cekmedim yuzume. okula giderken dudak kremi bile surmezdim. saclarimida boyamaya baslayali bi sene oldu surda. seni kiyaslamiyorum ama gercekten hos degil.

Haklısın Da yanılıyorsun bu benim doğal rengim sadece altlarda sarı var pembe attırmıştım uçlarına o da aktı kesildikçe azaldı çok az bişiy kaldı şimdi de onun haricinde daha önce hiç boyamadım saçlarımı :) neyse vazgeçtim üniye erteliyorum çok istiyorum ama arkadaşlarım felan da istemiyor yakışıyo sana diyolar ben yakıştıramıyorum ama neyse :) uzasın bi saçlarım o zmn bakarz:) :)

Haklısın Da yanılıyorsun bu benim doğal rengim sadece altlarda sarı var pembe attırmıştım uçlarına o da aktı kesildikçe azaldı çok az bişiy kaldı şimdi de onun haricinde daha önce hiç boyamadım saçlarımı :) neyse vazgeçtim üniye erteliyorum çok istiyorum ama arkadaşlarım felan da istemiyor yakışıyo sana diyolar ben yakıştıramıyorum ama neyse :) uzasın bi saçlarım o zmn bakarz:) :)

bencede canim uni donemlerine sakla bu islemi. emin ol hem yasina gidecek o zman yaptiklarin hemde gercekten yuzune uyum saglayacaktir. ve iyiki yapmamisim zamaninda diyeceksin. o zamana kadar saclarina kesimle sekil verdirt ve bakim yap surekli saglik saclarin olsunki boyayi kaldirsin :))

bence koleston 7.3 fındık kabuğu boyayabilirsin hem doğal bir ton hafif bakırlık var yani parlak saçların olur yine hemde göze batmaz kahveli bir renk olur sanada çok açık bir renk olmadığı için yakışır bi incele

$KOLEST~2.JPG

bencede canim uni donemlerine sakla bu islemi. emin ol hem yasina gidecek o zman yaptiklarin hemde gercekten yuzune uyum saglayacaktir. ve iyiki yapmamisim zamaninda diyeceksin. o zamana kadar saclarina kesimle sekil verdirt ve bakim yap surekli saglik saclarin olsunki boyayi kaldirsin :))

:)) Tmm öyle yapacağım yaşım zaten o kadar küçük değil ama çevremde saçı boyalı olan pek arkadaşım da yok aslında Bir gün daha beter sııkılırsam o zmn yaptırırım :)

kızlar fikir değiştirdim boyayacağım bakır karamel istiyorum fakat ilk önce olmayacak tabi .. Saçımın Rengini değiştirmek istiyorum aradığım rengi zaten bulamadım kuaförüme danıştım .. Karamel gibi bişiyler mi yapsam veya yaza mı öyle girsem bilemedm .. :) yeniden upluyorum konuyu ..

Bir de gerçekten yıpratıyormu saçı kuaförüm baştan sona saçı boyamak besler dedi saçım yıpranmıştı bakımlarla felan kendine getirdim altlarda sarılık var maşada hoşuma gidiyorda bana uygun gelmiyor yardım :)

Back