• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Hangi renge boyamalıyım

turuncubnm

Bırak Mücadele ruhunu ele geçirsin
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
125
20
118
31
$adsýz.JPG Eki Görüntüle 366370 Eki Görüntüle 366369 Eki Görüntüle 366370 Eki Görüntüle 366369 Merhaba ben 18 yaşındayım Beyaz tenliyim yüzümde çiller var kaşlarım siyah gözlerim kahverengi resimden de anlaşılacağı gibi saçlarımı
bu
http://g1203.hizliresim.com/v/f/3gz26.jpg

http://g1203.hizliresim.com/v/f/3gz2b.jpg

veya bu http://g1203.hizliresim.com/v/f/3gz2l.jpg Renklerden birine boyamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Not: saçlarımı boyadığımda kaşlarımın rengini de açmayı düşünüyorum
sizn önerileriniz var mı? $adsýz.JPG

Son düzenleme:
sana sarı gitmez, kızılda pek gitceğni sanmıyorum fındık kabuğunun bir ton açığı gibi renkler olabilir :34:

Saç rengin çok sert biraz yumuşatabilirsin kaşlarını açsan bile alttan gelen kaş rengin koyu olduğu için sürekli bakım yapman lazım renk farkı olmaması için buda biraz zor değil mi :S

Ben senin yerinde olsam bakır yada sarı tonları yerine kahve tonlarını denerdim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmayın ya İyice efkarlandım ygs-lys stresinden dolayı değiştirmek istiyorum Turuncu Felan Da mı gitmez kahve yapsam bi değişiklik olmaz göz alıcı Güzel bir renk olsun istiyorum ..

Yapmayın ya İyice efkarlandım ygs-lys stresinden dolayı değiştirmek istiyorum Turuncu Felan Da mı gitmez kahve yapsam bi değişiklik olmaz göz alıcı Güzel bir renk olsun istiyorum ..

Canm zaten saçın koyu.. Fındık kabuğunun açığı sana göre gayet açık ki :44:

Gibi Renkler Mi fındık kabuğu Uzun saçlı olan daha çok hoşuma gitti Off Ne biçimsiz bi insanım Hiçbi renk gitmiyor En iyisi eskisi gibi altlara kızılımsı pembe attırmak
Ben bu Renklerle cingana dönerim :D Zaten kaşlarım koyu Açsam mı acaba kaş rengimi bi ara öyle düşünsem

Son düzenleme:
ikisinden birini diyosan ben soldaki derim :1: sağdaki çok cırtlak canm . ucuna kızıl falan attırma o tür renkler yakışır . bu arada evet kaşlarını oksijen suyuyla biraz aç çok koyu

en sağdaki :) Tmm kaşlarımın rengini açıcam boya işini ygs den sonra veya yaza atmayı planlıyorum Hem kesnleşir kararım daha iyi olur :)

bence de ikinci foto sana çok yakışır. ama saçların koyu olduğu için, öncelikle saçının açılması lazım. sakın evde denemeye kalkma. kuaföre git, kaşlarını da onlar açsın.

Tmm Bi bakıcam :) Bir de Naz elmasın nefes dizisindeki saç rengi kahve köpüğü de yakın bir renk O niye olmasın bugün arkadaşlarıma sordum olur dediler kuaföre de soracağım Aile de çok tepki ile karşılanıcak biliyorum ama En geç ihtimalle Temmzda saçım o renk olacak :) :) :D :D temmuzda boyatıp Beğenmezsem ağustos gibi Koyu bir Renge boyatırsam nasıl olur saçımın asıl rengine yakın bir renge hemen tutar mı ? Üniye gidicez sonuçta ilginç bi saç ile ilginç bşr ilk izlenim bırakmak istemm Kuaföre maliyetini de sorayım Hani yaptıracak durumum var da öğrenciyim sonuçta :) bildiğim kadarı ile çok alıyorlar

bence de ikinci foto sana çok yakışır. ama saçların koyu olduğu için, öncelikle saçının açılması lazım. sakın evde denemeye kalkma. kuaföre git, kaşlarını da onlar açsın.

hangi 2. ilk foto da ki gibi 2. fotodaki mi?

bence çillerin olacak kadar beyaz tenliysen
hiç düşünme koş bakırdır kızıldır öyle renklere cidden çok yakışıyor :)

Saçlarınız koyu kestane. Küllü kumralla alakası yok gibi gördüm ben:26:

$sac_boya_katalogu.jpg

bu rengi demiyorumusun saçımda nasıl durur bilmiyorum da çok doğal durur .. Bana göre değil epey soldurur yüzümü ben daha canlı renkler istiyorum canım yinede saçımın rengini açmak için belki kullanabilirim önerin için sağol :)

kızlar amacım akaju kahve veya bakır kızıl düşünüyorum şuan için kahve köpüğü... evde yapacağım .. annem kızsa felanda bir kere geliyoruz şu hayata demi yani olmazsa akar yaza kadar ygsden önce ypacağım sanırım bi deneyelim nasıl olacak tutacak mı kuaföre de danışayım bi :)

Bence turuncu yada kızıl yasımalı saçlar yaşınıza uygun değil. OLgun gösteriyor o renkler insanı benim düşüncem:26:

Back