Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımı gürleştirmek istiyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kleopatra_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
46
0
26
Bursa
slm kızlar benim saçlarımda dökülme yok fakat seyrek saçlıyım ince telli saçlarım var ve ne uzuyor nede gür çok zayıf ve yıpranmış duruyor bildiğiniz doğal kürler var mı ilk hedefim saçlarımı gürleştirmek ve mümkünse doğum kontrol hapı demeyin çünkü denedim yararından çok zararını gördüm yorumlarınızı bekliyorum

canım ersağ bio şampuanı dene derim içeriğinde hem doğal bitkisel ürünler var hem de saç dökülmesini zamanla durdurup saçları kalınlaştırıyor etkisi çok fazla ben memnunum şu anda ilerleyen zamanda da yeni saç oluşumunu destekleyip daha gür saçlara sahip olabiliyorsun.

canım teşekkür ederim umarım işe yara bide ben kür yapmak istiyorum sinemaki otuyla ilgili kürler vardı onları ögrenmek istiyorum

canım teşekkür ederim umarım işe yara bide ben kür yapmak istiyorum sinemaki otuyla ilgili kürler vardı onları ögrenmek istiyorum

rica ederim canım bitkisel olarak sadece bu şampuanı biliyorum eğer istersen argan yağını da kullanabilirsin ama piyasada ne yazık ki hakiki argan yağını bulmak çok zor

slm kızlar benim saçlarımda dökülme yok fakat seyrek saçlıyım ince telli saçlarım var ve ne uzuyor nede gür çok zayıf ve yıpranmış duruyor bildiğiniz doğal kürler var mı ilk hedefim saçlarımı gürleştirmek ve mümkünse doğum kontrol hapı demeyin çünkü denedim yararından çok zararını gördüm yorumlarınızı bekliyorum

canım aynı dertten bende muzdaribim dökülme fazla olmuyor ama saçlarımın yapısı ince telli ve seyrekler :43: bi çözüm bulabilirsen banada söyle :31: gerçi otacının ince telli saçlar için çıkardığı bi şampuanı var saç tellerini kalınlaştırdığını iddia ediyor ne kadar doğru bilmiyorum tabi :26:

ben denemedim henüz ancak benımde bu sorunum vardı ve sacı cok güzel olan bir arkadasım vardı güzel derken uzun kalın telli saglıklı.benımde saclarıma bayılırlar göruntu olarak ama ınce tellıler fazlasıyla ve ucları kopuyor.kıvırcıkları guzel sadece.arkadasım yılan yagı kullandıgını söyledı guclendırıp sac cıkartıyormus bır türlü almaya fırsatım olmadı en kısa zamanda denemyı düşünüyorum.düzgün bir aktardan almak lazım tabi.

Back