Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı floransa koyu sarı dore bakıra boyadım...

lizacım ben sana akmıyo dedım ama akıyomus tatlım kusura bakma ya fınal haftam falan kafam yerınde degıldı bu sabah farkettım =(( altta sarı var ve ılk boyamam belkı o yuzden aktı.kotu degıl asla hala renk cok guzel ama ben bıraz koyulastrmak ıstıyodum bıraz daha aksın tekrar boyıcam bakalım

sans çok beğendim sen altın karamel boyıcaktın vazgeçtin herhalde iiki de boyamamamışsın bakırlıktan çok sarıya dönüklük var altın karamelde ben daha bakır bi renk istiodum hala arayıştayım yanii ooof ooff ne zamn aradığım rengi bulcam ya ben . bakırlığı yoğun olan ışıltılı bi karamelimsi bi renk istiorum. bal köpüğü yaptım olmadı altın karamel yaptım olmadı tarçın bakırda çok turuncu. bide bunu denicem bakalım son kez.

Bu arada bu renk tarçın bakır gibi diolar ama hangisi daha açık umarım okadar turunculuk olan bi renk değildir. he bide ben açık buğday tenliyim yüzüm de yuvarlak yakışır mı ki yaa

Arkadaşlar öncelikle buradaki arkadaşların yorumlarını çok gerçekçi buluyorum ve şimdiye kadar hep buradaki yorumları okuyarak boyadım saçımı. Saç rengimdeki kısa geçmişi şöyle aktarayım :) saçlarım kestane rengi idi, palette kumral bakır kullanıyordum ve yaşlanana kadar bu rengi kullanacağım diyordum. Çünkü gerçekten mükemmel bir renkti, yolda herkes çevirip saç rengimi soruyordu. Derken bu rengi malesef kaldırdılar ( o kadar üzüldümki henkeli aradım, bana stoklarından 2 kutu hediye yolladılar :) neyse uzatmayayım. Alternatif renkler denedim ama tam rengi tutturamadım. Loreal koyu kumral akaju bakır biraz yakındı kumral bakıra. Yaza doğru daha açık renkler güzel oluyor, hele bronzlaşınca falan. Biraz turuncumsu bir bakırlık, parlama istiyordum. Buradaki yorumlarla geçen hafta koyu sarı dore bakır aldım büyük tereddütle. Çünkü kutu üstünde baya sarı duruyordu renk. Tabi saçım çok açık renk olmadığından o kadar açık tutmadı. Ama mükemmel ve canlı bir bakır oldu. Tam istediğim gibi hemde Kuaför bile tutturamamıştı bu rengi. Umarım bu renk kaldırılmaz ( ben rengimi buldum. Önerim şu kullanacak arkadaşlara. Çok koyu saç rengi olanlarda pek kendini göstermez. Karamel,açık kestane gibi yumuşak renkler üzerine boyarsanız süper olur. Çok canlı ve hoş bir renk emin olabilirsiniz.

kızlar yaa orta kahve saçın uzeine bunu boyarsak ne olur bı fıkrınız yada deneyenınız varmıı??uçlarda kızıl çok az kahvenın altında vardıda ondan :))

saçınızın nu renge boyalıyen fotosunu koyabilir misiniz eğer mümkünse? benim de saçımda açık karamel-bal köpüğü renk var...acaba nasıl bir renk olur bu boyayla boyayınca? kutunun üzerindeki renk çok açık görünüyor,...

çokk güzel olmuş güle güle kullan biraz açldıkça güzelleşir bu hürremin rengine de benzeyebilir diye düşünüyorum peki bu floransa koyu sarı dediğin nasl bi renk nerden bulunur hiç duymadm?

Son düzenleme:
canım fotoğraflar gözükmüyor, bir kez daha koyabilir misin acaba, merak ettim
ben de koyu sarı-bal köpüğü arası bi renk istiyorum, ama saçlarımı bugüne kadar hiç boyatmadım.
doğal saç rengim kestane. bi kaç ay önce karamel tonlarında gölge attırmıştım ama sevmedim, düz renk olsun istiyorum

Canım bende göremiyorum saç rengini rica etsem tekrar resimlerini koyabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…