- 19 Ocak 2010
- 456
- 14
- 118
ınsallah olmaz tatlım bıde onu dene bakalım deneme tahtasına dondu saclarımız :1shok:
allah guc kuvvet versın saclarımıza ınsallahhhh kaydirigubbakcemile3
aminnn canım kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah olmaz tatlım bıde onu dene bakalım deneme tahtasına dondu saclarımız :1shok:
allah guc kuvvet versın saclarımıza ınsallahhhh kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar öncelikle buradaki arkadaşların yorumlarını çok gerçekçi buluyorum ve şimdiye kadar hep buradaki yorumları okuyarak boyadım saçımı. Saç rengimdeki kısa geçmişi şöyle aktarayım :) saçlarım kestane rengi idi, palette kumral bakır kullanıyordum ve yaşlanana kadar bu rengi kullanacağım diyordum. Çünkü gerçekten mükemmel bir renkti, yolda herkes çevirip saç rengimi soruyordu. Derken bu rengi malesef kaldırdılar ( o kadar üzüldümki henkeli aradım, bana stoklarından 2 kutu hediye yolladılar :) neyse uzatmayayım. Alternatif renkler denedim ama tam rengi tutturamadım. Loreal koyu kumral akaju bakır biraz yakındı kumral bakıra. Yaza doğru daha açık renkler güzel oluyor, hele bronzlaşınca falan. Biraz turuncumsu bir bakırlık, parlama istiyordum. Buradaki yorumlarla geçen hafta koyu sarı dore bakır aldım büyük tereddütle. Çünkü kutu üstünde baya sarı duruyordu renk. Tabi saçım çok açık renk olmadığından o kadar açık tutmadı. Ama mükemmel ve canlı bir bakır oldu. Tam istediğim gibi hemde Kuaför bile tutturamamıştı bu rengi. Umarım bu renk kaldırılmaz ( ben rengimi buldum. Önerim şu kullanacak arkadaşlara. Çok koyu saç rengi olanlarda pek kendini göstermez. Karamel,açık kestane gibi yumuşak renkler üzerine boyarsanız süper olur. Çok canlı ve hoş bir renk emin olabilirsiniz.
kızlar uzun zamandr bu renge boyamayı dusunuyodum koyu sarı-acık kumral tarzı sac rengımın ustune boyadım harıka oldu tam ıstedıgım renkte bır bakır oldu ve herkes bayıldı senın rengın bu dedıler :lepi:
boya loreal recital preference 8.34 koyu sarı dore bakır ben cok cok memnun kaldım palette kullanıyodum ama bu boya bana paletteden cok daha ıyı geldı
ılk boyayı karıstrrken mossmor oldu ay dedım boya yanlıs kondu heralde kutunun ıcıne ama mosmor oluyo nese sacımın kucuk bı kısmında denedım megersem boya boyle degısıkmıs kaydirigubbakcemile3 karısınca mor oluyomus kullancak olan varsa aklında olsun..resımlerın hepsı aynı gun farklı ısıklarda cekıldı