Saç Kesim Şekilleri saçlarımı erkek gibi kestirdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi melo_16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
sacların cok hos olmus kısa sac bı kıza bu kadar mı yakısır cok hos bı yuzun var o yuzden sanırım...a.s

saçlarımla o kadar uğraştım sonunda dayanamadım kestirdim umarım artık daha saglıklı uzar begenmeniz beni çok mutlu etti:1hug:.çünkü saçlarım ilk defa bu kadar kısa kuaförde aynaya bi baktım şok geçirdim resmen:1shok:farklı biri oldum-tatlicadiarzu-

yüzün minyon olduğu için bence çok güzel durmuş.Güle güle kullan hem kısa saçın kolaylığı var uzatmak istersen çekil vererek bir yıl gibi zamanda uzatabilirsin.Ama sana yakışmış güle güle kullan yeni saçını

Canim bencede yakismis. Modern bir görünüm olmus. Bende uzun saclarimi kestirdim yeni, ama cok pisman oldum. Seninki kadar kisa degil, ama yinede alisamadim bir türlü. Bir daha kestirmem.

Çok güzel , modern olmuş .Kadınlarda ya omuzların altına kadar uzun saçlar veya böyle masculin saçlar nefis duruyor .Üstelik profilin çok güzel , yani kısaca çok beğendim .Güle güle uzat canım .:1hug:

.............

Son düzenleyen: Moderatör:
röfle benide mahvetti tek kurtuluşum kestirmek ama hala direniyorum
saçlarımın uçları çok sert oldu boyadım ama röfle kapanmıyor bir türlü
ama genede röfleyi çok beğeniyorum kestirip gene yaptıracağım....

saçların yakışmışş burnun da yandan çok harika ama ben asla böyle kısa kestirermem çok severimm uzun saçııı

çok tatlı olmussunuz bayanlar valla bin masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

masallah cok guzel yakismis yuzunuze gule gule kullanin

canım çook yakışmış güle güle kullan
ben de yanmış mahvolmuş saçlarımı dayanamayıp kısacık kestirdim zaten çoook severim kısa saçı, yakıştığını da söylerler:1rolleyes:
kullanması rahat, yıkaması kolay, saçları da sağlıklı uzatıyooo daha noolsun şekerimhihoyyyt

arkadaslara katiliyorum gercekten herkeze gitmez bu sac modeli ama sana cok yakismis :))
mükemmel durmus arkadasim ))

Eşimi kandırabilsem saniye düşünmem bende kestiririm.

Iyi cesaret varmiş arkadaşim...ama çok da güzel olmuş..
Neyse kökü sende nasilsa ama uzun saç da sana yakişiyor...

bence de süper olmuş. böyle yakışacağını bilsem bende kestirirdim

valla çok yakışmış masallah yuzun pek tatlı ne yapsan gider

ay cnm yüzün burnun cok güzel bence cokkkkkkkk yakısmıss masalahhhh küpelerde tarzz olmuss yaneeee rengıde harıkaaa

saçların yakışmışş burnun da yandan çok harika ama ben asla böyle kısa kestirermem çok severimm uzun saçııı

bence çok iyi yapmışsın ve sanada yakışmış.bende tam burnunun çok güzel olduğunu söylecektim maşallah nazar değmesinhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…