Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı düzleştirmekten bıktım ! Yardım....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
sen düzleştirmek istemiyorsun ben hem düzleştirmek hemde kıvırcıklaştırmak istemiyorum sıkıldım ikisindende artık internetten saç modelleri buluyorum önüme gelene yaptırıyorum onlarda toplu modeller..

canım, benim saçım da tıpkı snn gibi senin de işine yararmı bilmiyorum ama bi söliyim dedm saçlarını banyodan çktıktan sonra hafif nemli kalıcak şekilde kurut ve örgü bilen birine(annen,arkadaşın vs.) birine balık sırtı ördüttür.bu örgüyü genelde akşam bnyodan çktıktan sonra yap sabah açınca müthiş bir dalga oluyo. eğer beenmediin bir bölge varsa düzleştiricyle o beenmediin yerden orta kalınlıkta al ve kıvır üstüne düzleştiriciyi hafif hafif bastırıp 5-10 sn beklet ( bunu örmeden de yapablrsin cnm ama saçlarını kırma ) inşllah seninde işine yarar. :1closedeyes:

sorma tatlıııııııııııımmmmmmmmmm aynı dert bendede 2 günde 1 her yıkadıımda düzlestiriorm artık kafamda sac kalmicak hemde mahvoluo saclarım ama olmuo yane düzlestrmeden bnde hiç sacımı yapmadan dısarı cıkmayı cok isterdim:S:teselli::teselli:

bn biraz yıkayıp çıkanlardanım opuyorumnanaktan kıvırcık-dalgalı bı sacım var, aslında ılk saclarım kuruydu ve kabarıklık oluyodu, ee mecburende duzlestır fln :1no2: kurulugunu giderdim ve yumusacık yaptım:dance: şimdi de aksam yıkayıp yatınca cok güzl oluo ve kabarma da olmuyo, yanı al kullan hemen:teytey: dalgalı sacınız varsa duzlestırmek islem fln bos, saclarınıza bakım yapın ve yumusak kalmalarını saglayın.. duzlestırıcıylede dalgaları bozmadın sac dıplerınden bıraz duzlestırın.. ha bıde percemlerı dısa dogru kıvırıp duzlestırıcıyle ısıtınca super oluosengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…