Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı düzleştirmekten bıktım ! Yardım....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mavi_siyah

felicita
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
189
0
96
35
İstanbul
Saçlrımı hep düz kullanıyorum ara sıra düzleştiriciyle maşa yapar gibi kıvırarak kullanıyorum ama bıktım sürekli düzleştirmekten. Blendax reklamlarındaki kız gibi saçımı yıkayıp çıkmak istiyorum Gerçi bunu herkes ister heralde hehe :1rolleyes: Saçlarım dalgalı hafif katlı uzunluğu da sırtıma kadar falan kendi haline bırakırsam kabarıyor hele perçemler berbat bişi olup çıkıyorlar. Diyeceğim siz günlük hayatta nasıl kullanıyorsunuz saçınızı sürekli maşa fön vs. yapıp mı kullanıyorsunuz yoksa pratik bişiler biliyormusunuz. Ya da saç kesimim mi uygun değil doğal haliyle kullanmam için? Yani öneri bekliyorum kızlar

Bence saç kesimin uygun değil canım.dalgalı bi saçın varsa asla kat önermem...hele ki çok katlı saçlar çok kabarıyor.ondan öncelkle saçlarını uzat bi güzel..katlarıyla boyu aynı olsun dümdüz katsız her zaman dalgalı saçlar için daha iyidir.şekil verme konusunda da düzleştirmekten bşka şansın yok canım. benneyaptımki

benimde aynı senin gibi sorunum var canım saçımı yıkayıp çıkamıyorum saçlarım gür ve kabarıyo ama ben şöyle bi çözüm buldum saçımı omuz hizamda katlı kestirdim bol katlı hemde yıkadıktan sonra katları çok belirgin oluo saç köpüğüyle hafifçe elimle sıkıp bırakıorum kabarık kalmıyo ve dalgalı bi model oluyo sana da tavsiye ederim çok işime yarıyo saç köpüğü ondan sonra perçemlerim çok kötüyse sadece onları düzleştiriveriyorum tamamdır inş. işine yarar canımhihoyyyt

lisedeyken saçlarım hep kısaydı sürekli jöle köpük vs. sürüp kullanırdım bi gün sürmesem dalga geçerlerdi jölen mi bitti diye -tatlicadiarzu- hergün de yıkardım saçımı haliyle.o yüzden köpk falan kullanmak istemiyorum pek canım saçlarım da uzun biaz zaten bu saça bayaa köpk kullanmka gerekr sanırım yine de sağol canım önerin için:1hug:

benim saçlarım ince telli ve omuzlarım izasında kestirdim ben bıkmıştım düzleştiriceden şimdi bugüdi sarıyorum bonus oluyor ince telli olduğu için ilk gün güzel ikinci günü arkaları düzleşiyor onlarında kalıyor kıvırcıklar bende arkasını topuz yapıyorum önlerin kıvırcıklarını bırakıyorum güzel oluyor

sürekli düz kullanmak istiyosan..perme gibi düzleştirme işlemi yapılıyor artık kaydirigubbakcemile2

benim de şekilsiz..dümdüz değil hafif kabarık bozuk deişik bişi oluo kaydirigubbakcemile3

uç kısımları bol ve dar olarak katlı kestirip iri dalga gaptırıcam ..köpük de kullanamıom kalıntı bırakıo aa yapiciz bişiler..yaz gelio biraz hareket lazım kaydirigubbakcemile3

nasıl bigudi kullanıyorsun canım ben bi içi su dolu kafeslilerden bi de köpük gibi olan yumuşaklar var ya tam adı nedir bilmiyorum onlardan kullandım solucan gibi oldu saçlarım hehesırnaşık şey he bir kerede peçeteleri kıvırıp onlara sarmıştım sonuç gene aynı olmuştu =/ errtesi güne de acayip kabarıyor şekli bozulup.

benimde saçlarım kısa dalgalı,her zaman düzleştirici ile düzleştiriyrm

başka türlü yakışmıyor bana,ama sen değişik modeller kullan

topla,ya da kuaförde bir şeyler dene,hangisi sana yakışırsa onu kullan..

Ben de saçlarımı hep düzleştiririm..
Saçlarımı yıkıyıp dışarı çıkamam , saçlarım kalın telli ve gür
Ve dalgalı kuruyunca çok kötü oluyor
Düzleştirmek en iyisi hem
Ama sen sıkılmışsın o başka su dalgası yaptır saçlarını değişiklik olsun..

kzlar bende bı ara hergun saclarımı duzlestırıyordum yıkayıp cıkamıyordum ama sacma geldı sonra yıkayıp cıkılmaz mı hıc her zamanda fon duzlestır olmuyo cozum buldum krem 7 24 ler onlar olur sac kopugu olur brıyantın olur evınızde ne varsa yıkadıktan sonra saclarınıza onune arkasına elınızle bıraz surun dıplere degıl ama sonrada bıraz daha elınıze surup saclarınız altından yukarı dogru sekıl verın hıc bozulmuyo dalgalı bı sekıl oluyo mıs gıbı kokuyor ayrıca yumusacık oluyor bu ıslemden sonra kuruturken 1 derecede kurutun daha hızlı olunca kuruturken saclar bozuluyo umarım ısınıze yarar...sevgiler..

ayrıca saclarıma bu modelı verdıkten sonra sadece kakullerımı fonluyorum yanları kıvırıp tel toka ıle tutturabılırsınız ):lepi:

benim yıllardır kullanıp sıkıldığım sac modeli
önceden fasla önem vermesdim saca pırsa gibiydi ne kabarma ne şey ama bu yıl önem verdim dalgalı ve kabarık ziilli bişey oldu

düzleştrmekden yorulursun,düsleştrmssin dalgası ilk çok hoş olur sonra igrenc olur ve sekil almaz.jölelersin jöle tutmaz baglarsın fazla güsel olmaz ....

kısa kat attır arkalara bide perçem at tamamdır bn öyle yapcam gerci şmdi benmki emo gibi igrenc bişey ama.yasemin ergenenin resmini yklüyorum olmuyor işte öyle bişey yap çok hoş oluyorr

benim sana önereceğim tarayarak kurut saçını benimde aynı sen gibi saçım var hep düzleştiriyordum ama yaklaşık 1ayı geçti saçıma düzleştirici değmedi tarayarak kurutuyorum hemde saçlarım belim nerdeyse kabaran olursa kuruttuktan sonra azıcık kremle üstüneden tarar gibi yap elinle tamam işte

ıslakken ör sabaha kabarmayn sekilli saclar geLio süper oluo opuyorumnanaktan

Aynı sorunu bende yaşıyorum.Saçlarım sırtımın ortasındaydı bayağı uzundu yani çok kırıldığı için kestirdim.Hafif kat verdirdim omuzlarımdan 1 karış aşağıda şu anda.Banyodan çıktıktan sonra elidorun mükemmel bukleler için kremini sürüyorum ellerimde sıkıyorum saçlarımı öyleyece bırakıyorum kuruyunca kıvırcık oluyor ertesi gün de biraz daha krem sürüp elimle şekil veriyorum tarak sürmüyorum günlük bi model oluyor işte.

valla benimde saçım senin gby dalgalı ve bol katlı kesimi gayet rahat kuLLanıorm ben yaa
önlerini düzleştiriorm arkaLarını hafif kıvrcık yapıorm vea avon'un düzleştiri balm'ından sürüorm ve çıkıorm hiç te kabarmıo

perçemlerini kuruturken, kurutma makinasını tam kafanın tepesine tut :) yani yukardan kurut, yandan aşağıdan vs. tutunca bi acayip oluyo. dediğim gibi kurutursan düzleştirmene bile gerek kalmaz.

elidorun 7/24 kremini kullan banyodan sonra o zaman kabarmaz kendi haline bırak kuruması için makine kullanma eğer dalgaların güzelse kremi sürdükten sonra bişey yapmana gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…