- Konu Sahibi mavi_siyah
-
Bence saç kesimin uygun değil canım.dalgalı bi saçın varsa asla kat önermem...hele ki çok katlı saçlar çok kabarıyor.ondan öncelkle saçlarını uzat bi güzel..katlarıyla boyu aynı olsun dümdüz katsız her zaman dalgalı saçlar için daha iyidir.şekil verme konusunda da düzleştirmekten bşka şansın yok canım. benneyaptımki [/Qcanım benim sağol saçlarımı uzatıcam zaten artık belime kadar falano zaman daha az kabarır sanırım ama katsız kesim düşünemiyorum kendimde =/ saçımın katsız olduğu bir dönem hatırlıyorum o dönemi de hatrlamak istemiyorum çok acayipti saçım yakıştırmıyorum kendime=))
benimde aynı senin gibi sorunum var canım saçımı yıkayıp çıkamıyorum saçlarım gür ve kabarıyo ama ben şöyle bi çözüm buldum saçımı omuz hizamda katlı kestirdim bol katlı hemde yıkadıktan sonra katları çok belirgin oluo saç köpüğüyle hafifçe elimle sıkıp bırakıorum kabarık kalmıyo ve dalgalı bi model oluyo sana da tavsiye ederim çok işime yarıyo saç köpüğü ondan sonra perçemlerim çok kötüyse sadece onları düzleştiriveriyorum tamamdır inş. işine yarar canımhihoyyyt
benim saçlarım ince telli ve omuzlarım izasında kestirdim ben bıkmıştım düzleştiriceden şimdi bugüdi sarıyorum bonus oluyor ince telli olduğu için ilk gün güzel ikinci günü arkaları düzleşiyor onlarında kalıyor kıvırcıklar bende arkasını topuz yapıyorum önlerin kıvırcıklarını bırakıyorum güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?