Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma YöntemleriSaçlarımı daha hızlı nasıl uzatabilirim?
saçlarım kaç senedır aynı boyda ve duzlestırdıgım ıcınde kırıklar ama kısalıcak dıyede kestırmıyorum nasıl uzatabılırım saclarımı napabılırım nolur bı care cozum uretebılırmısınız arkadaslar saclarımı artık uzun gormek ıstıyorumm
slm canim :) ben forumdan okuyup deneyenlerin memnun kaldigi bir kac formül yaziyim sana tabi kisiden kisiye etki degisiyo
turplu su ,sarimsakli sampuan,sinemaki kürü ve anneanne formülü ....bunlardan baya deneyenler var insallah uzar saclarin tabi düzenli yapmayi ihmal etme :)
sarimsakli sampuani yaklasik 2 aydir kullaniyorum ve sac dökülmem hic yok gibi yani günde 5-10 tel sacim dökülüyor öneririm ayrica saclarimi biraz uzattigini fark ettim (azda olsa) öneririm yani
merhaba kızlar.. ben yaz başından beri saçlarımı uzatmaya çalısıyorum gözle görülür bi uzama oldu ama uçlarından aldırıyım derken bi baktım 3 aylık emeğimin tamamı gitti yine kısacık kaldı ( dünden beri forumları okuyorum hint yağı ve badem yağını bayağı övüyolar.. ben de başladım yapmaya şuan kafamda yağlarla oturuyorum bi gün falan beklicem sanırım :)) dün de sinameki kürü uyguladım 1 lt suda (kaynamıs) bi tutam sinamekiyi 10 dk bekletiyosunz ve duştan sonra süzerek o suyla saçınızı yıkıyosunuz ve durulamıyosunuz. sonuçları ilerleyen haftalarda da paylaşırım herkese kolay gelsin :)))