Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı cesaret edip boyattım böyle oldu..

Tuliptice

..Kün Fe Yekün..
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
753
1
66
Diğer
Çok uzun zamandır istediğim renk sarı tonları ama bir türli cesaret edememiştim netten eşimle beğendik bu rengi bu foto ile güvendiğm kuaföre gittim;böyle olsun istedik
ama sonuç bu eşim beğendi ama ben bi türlü alışamıyorum çok sık oldu sanki sarılar.

Son düzenleme:

saçların mükemmel olmuş aradaki sarıları harika duruyor . benim esimde sarı sac istiyor ama ben bir türlü cesaret edemiyorum :26: cesaretinden ötürü tebrik ediyorum
bakalıım bana da sana yakıstıgı kadar yakısacak mı

Canım benim senin saç rengin fotoğrafdakiyle alakasız olmuş gibi geldi bana.. tek sorun o.. yoksa saç rengin gayet hoş olmuş,arada değişiklik lazım iyi yapmışsın güle güle kullan..

Canım benim senin saç rengin fotoğrafdakiyle alakasız olmuş gibi geldi bana.. tek sorun o.. yoksa saç rengin gayet hoş olmuş,arada değişiklik lazım iyi yapmışsın güle güle kullan..

Teşekkür ederim aslında sarılarılamınn tam tepeden değilde en azından biraz aşağıdan başlasaydı iyi olurdu ama bende hayatıda ilk defa saç boyatmaya gittimde biraz acemiyim hiç müdahele etmedim :) artık 1-2 ay sonra istediğim gibi olucak sanırım :)

Valla bende nasıl cesaret ettim bilemiyorum inanın böyle sarı olacğaımı tahmin bile etmedim oldu bitti artık eşim çok beğendim ama hala ben alışamadım akşam arkadaşlarım ne tepki vericek bakalım :))

kuaforun harıka ıs cıkarmıs nerde hangı sehırde ve adı ne ? cunku cıdden resımdekıne cok benzıo renkk bunu tutturmus yanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…