Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uzun zamandır istediğim renk sarı tonları ama bir türli cesaret edememiştim netten eşimle beğendik bu rengi bu foto ile güvendiğm kuaföre gittim;böyle olsun istedik Eki Görüntüle 694628
ama sonuç bu eşim beğendi ama ben bi türlü alışamıyorum çok sık oldu sanki sarılar.
süper güzeeel benim istediğim gibi röfle var galiba ne renk olduğunu söyledimi kuaför
Çok uzun zamandır istediğim renk sarı tonları ama bir türli cesaret edememiştim netten eşimle beğendik bu rengi bu foto ile güvendiğm kuaföre gittim;böyle olsun istedik Eki Görüntüle 694628
ama sonuç bu eşim beğendi ama ben bi türlü alışamıyorum çok sık oldu sanki sarılar.
süper güzeeel benim istediğim gibi röfle var galiba ne renk olduğunu söyledimi kuaför
saçlarımı 2 ay önce siyaha boyamıştım akmıştı bayağı ama genede açmak durumunda kaldı
ardından açık karamele boyadı
ardından sarı balyaj attı
bayağı işlem uyguladı böyle çok kuaförden çıkmış gibi duruyo diplere keşke sarı attırmasaydım diyorum artık uzayınca tam istediğim gibi olucak sanırım :)
saçlarımı 2 ay önce siyaha boyamıştım akmıştı bayağı ama genede açmak durumunda kaldı
ardından açık karamele boyadı
ardından sarı balyaj attı
bayağı işlem uyguladı böyle çok kuaförden çıkmış gibi duruyo diplere keşke sarı attırmasaydım diyorum artık uzayınca tam istediğim gibi olucak sanırım :)
bunu not alayım biraz daha uzasın saçlarım yaz sonuna doğru bende aynısını yaptırıcam şahane olmuş güle güle kullan canım.sende güzel kıza benziyorsun hani bu saç yüzüne çok yakışmıştır
Canım benim senin saç rengin fotoğrafdakiyle alakasız olmuş gibi geldi bana.. tek sorun o.. yoksa saç rengin gayet hoş olmuş,arada değişiklik lazım iyi yapmışsıngüle güle kullan..
![]()
saçların mükemmel olmuş aradaki sarıları harika duruyor . benim esimde sarı sac istiyor ama ben bir türlü cesaret edemiyorum :26: cesaretinden ötürü tebrik ediyorumbakalıım bana da sana yakıstıgı kadar yakısacak mı
![]()