• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı bu tonlara boyatmak istiyorum (Resimli)

canım asında bu rengi ilk duyduğumda hiç beğenmeyip istemedim turuncu gibi bana olmaz filan dedim ama kararsızım bide saçımı yakın tarihte boyamıştım şimdi sanmıyorum boyayacağımı ama aklımda papatyanın eklediği resimde çok hoş..ilham verdi bana resmen bakalım :)

Benden önce sen dene canım bakalım nasıl olacak ona göre bnde boyayım benm sevdiceğim gelecek güzel olsun yaaaaa:16::16::16:

kizlar ben deneyin derim bu rengi....pisman olmassiniz gercekten...her kiyafet rengiylede barisik duran bi renk...ve makyajsizken de insani hasta gibi gostermiyor,sari olsa mesela oyle bi dert olur...bilmiyorum ama gercekten bu rengi cok seviyorum ben,ister kizil ister sari isilti-golge yaptir ustune hepsi yakisiyo ,sicak bi renk sonucta,birde diger renk tonlarila birlesince guzel seyler cikiyor ortaya....ama benim saclarim hizli uzar dipler hemen geliyo bi o sorunum var....fonlu .dogal,dalgali ...seviyorum her halini.. dedimya hamilelik bitsin hayirlisiyla hemen 2 kutu boya alcam kendime:)ama bu sefer kizilla -bakir kizil yapcam:D resimlerinizi bekliyorum....ben yurtdisindayim TR fiyatrini cok bilimoyrm sac uzunlugna gore degisir galiba,bir de su var aklimda bu renkle ilgili Hurrem sultanda sonra sanki herkes bu renklere burundu:S dusundurmuyor degil...ama ben yillardir kullaniyorum ve vazgecemem!!!:)

kizlar ben deneyin derim bu rengi....pisman olmassiniz gercekten...her kiyafet rengiylede barisik duran bi renk...ve makyajsizken de insani hasta gibi gostermiyor,sari olsa mesela oyle bi dert olur...bilmiyorum ama gercekten bu rengi cok seviyorum ben,ister kizil ister sari isilti-golge yaptir ustune hepsi yakisiyo ,sicak bi renk sonucta,birde diger renk tonlarila birlesince guzel seyler cikiyor ortaya....ama benim saclarim hizli uzar dipler hemen geliyo bi o sorunum var....fonlu .dogal,dalgali ...seviyorum her halini.. dedimya hamilelik bitsin hayirlisiyla hemen 2 kutu boya alcam kendime:)ama bu sefer kizilla -bakir kizil yapcam:D resimlerinizi bekliyorum....ben yurtdisindayim TR fiyatrini cok bilimoyrm sac uzunlugna gore degisir galiba,bir de su var aklimda bu renkle ilgili Hurrem sultanda sonra sanki herkes bu renklere burundu:S dusundurmuyor degil...ama ben yillardir kullaniyorum ve vazgecemem!!!:)

beni biraz durduran da bu oluyo yüzüğünden tut saç rengine o bitti şimdide hamam yağı çıkmış :9::52: bide onunki bildiğin turuncu ya off kararsız kaldım:26:

dene bence sevmessen 1-2 haftaya koyu kahveye boya kapansin;)

aslında boyaya tövbe etmiştim ama denicem aklımda kalır yoksa :1:ilerki zamanlarda yaparım şuan saçımı uzatmaya yönelik çalışmalar içindeyim boyadığım zaman foto koycam destek verdiğin için tşk.. :)

Benim bir arkadaşımda beyaz tenli ve yeşil gözlü hiç yakışmadı. Ama resimdekilere çok yakışmış. Arkadaşım olduğundan yaşlı durmuştu.

arkadaslar nerden baksanız her rengi denedim bugüne kadar :) sadece fikrimi sölemek istiorum karar tabiki sizin :) ... sürekLi içinde bakır kızıl olan tonları beeniriz biz kızlar genelde yada sarı tonlarını röfleleri :) we en çok saçı batıran bunlar asLında ya akıpp akıp saçı berabet ederler sürekli boya boyaa.. yada tene ykşmazlar boya badana bayıp cildi mahwederiz:) ve şuda bi gerçekçiii erkeklerin çoğu bu renkleri beenmio artık doal sewiolar :) kiii bende artk doal sewiormm yıldım bu tonlardan bana sorarsanız herzaman tek renk we koyu renk kullanın siyah kahwe fındk kabuğuu renkleri :) we o renk sizin olsun o renkle bütünlştrsin sizi swenler :) we doal durun kndi saç renginiz gibii sürekli boyamadan kalrsnz :)

eet bakır karamele benziyo bu renk fındık kabuğuyla karameli karştrsam elde edebileceğimi düşünüyorum ama bilemedim tamda....

deniz_gunes ile aynı fikirdeyim. Ama kuaförü de iyi seçmek gerekiyor. Aynı kuaförde bile bir kişi istediğiniz rengi tuttururken diğeri tutturamıyor. Yıllardır saçlarım bakır kahve, bakır kızıl, koyu kızıl vb tonlar. Bu tarz renklerin neredeyse tümünü (çok marjinal olmayanlarını) denedim. Evde olmuyor. Bir kez şansa olursa ikincisi olmuyor. Çünkü kuaförde saçın fonuna göre renk açıcı volümünü ayarlıyorlar evde bu şansımız yok. Bir kere biraz para verip haftalarca istediğin renkle mutlu olmanı tavsiye ederim. Göstediğin renkler buğday tene uygun değil. Sahne makyajı yapmış insanların cildiyle kendininkini kıyaslama lütfen. Senin tenine en uygun tonu yine kuaför söyleyecektir.

Back