- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 553177 Eki Görüntüle 553176 Eki Görüntüle 553175 Eki Görüntüle 553174 Eki Görüntüle 553173
kızlar saçımı bu tonlara boyatmak istiyorum nasıl elde edbilirim sizce
fındık kabuğuyla karamel veya bakır filan karştrsam elde edemezmiyim acaba
mrb tatlım ben saç rengi aaştırırkan sitenin birinde kuaförün biri yanıtlamış bu resimlerden koymuş kız ve sormuş nasıl elde edebilirim diye cevabı: LOréal Majirel 6.35 Koyu Kumral Dore Akaju bu olmuş bu rengi nette bi araştır bakalım canım son karar senin ...
eet bakır karamele benziyo bu renk fındık kabuğuyla karameli karştrsam elde edebileceğimi düşünüyorum ama bilemedim tamda....bakır karamel:) bu ton..
kendim bu tonu asla evde elde edemedim zemin uygun olmasına rağmen..
tüm boya markalarında denedim evde ama olmadı hep koyusu oldu..
en sonunda soluğu kuaförümde aldım..ve tam anlamıyla bu tonu yaptı kuaförüm..
bence hiçç uğraşma fotolarla git kuaföre yapsınlar..
benden sana tavsiye..
evde boayalara verdiğim paraylar 10 kere yaptırırdım kuaföre aslında ama inat etmiştim evde hem ucuza denk gelir hem de pratik olur diye.yanılmışım..
bir daha asla kendim oynamam rengimle..
çok memnunum herkes de bayılıyorum rengime.
canım eğer bu tonu yakalarsan bi fotonu koyabilirmisin sende bnm gibi renkli gözlüysen bakayım merak ediyorum herkes de tutturmuş bu renge boya diye beğenirsem denerim belki..
bide ben buğday tenliyim bu renk yakışırmı bana acaba kızlar...
rengi çok beğendiysen denemekten zarar gelmez derim her ihtimale karşı bi boya daha al beğenmezsen boyarsın ama yakışacağını düşünüyorum çok sırıtmaz en azından zamanla oturacaktır ztn renk..her boya aynı ya ilk gün parlıyo yani..
Eki Görüntüle 553177 Eki Görüntüle 553176 Eki Görüntüle 553175 Eki Görüntüle 553174 Eki Görüntüle 553173
kızlar saçımı bu tonlara boyatmak istiyorum nasıl elde edbilirim sizce
nerdeyse 6-7 yildir bu rengi kullaniyorum ve cok seviyorum bende..bazen kuaforde bazende kendim boyuyorum...bakir kizili rengin adi...bazen acmak istersem icine karamel katiyorum mesela 2 kutu boya alsam birini karamel aliyorum daha acik tutuyor yada kizil-kahve alip daha koyu bi renk elde edebiliyorum...bende bugday tenliyim ve herkes cok yakistigni hatta beni daha onceki siyah sacli halimle hic hatrlamadiklarini soyluyorlar,butunlestim yani bu renkle....tek sorun biraz kolay akan bir renk aktiktan sonra sari-kahve gibi oluyor:S himm birde sunu tavsiye ederim boyadiktan sonra aralara ve uclara isilti yaptirabilirsin 2-3 ton acik renkle harika olurrhamileligim bi gecsin hemen boyucam bendee
ay canım ya senden bişey isteyebilirmiyim çok merak ettm saçını yüzünün kapalı oldğu bi fotoğraf koyabilirmisin rica etsemmm
ben en çok 1. ve2. resimdeki renkleri beğendim grçi hepsi aynı ama bana olur mu işte sorun orda yaaa