Saç Kesim Şekilleri saçlarımı bu şekilde kestirdim sizce model güzel mi??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yellowkitty

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.239
31
0
Diğer
saçlarım boyadan yıpranmıştı en çokta uç kısımlarda yıpranma vardı hem kırıkların gitmesi hemde biraz değişiklik olsun diye belime yakın uzunluktaki saçlarımı bugün kuaföre gidip bu model kestirdim sizce model güzelmi??benim saç rengim şuan karamel

ALINTIDIR

Son düzenleme:
Bende hep diyorum su sekilde kestireyim resimler gösteriyorum ama kesinlikle aynisini yapamiyorlar

benimde model genelde istediğim gibi olmuyor ve bu yüzden sürekli kuaför değiştirmek zorunda kalıyorum ama bu defa istediğim gibi oldu şükür şans işte bazen anladım deyip bir başlıyorlar kesmeye saç kalıyor kısacık model istediğin gibi olmuyor tekrar düzelttirme şansıda olmuyor saç iyice kısalıyor çünkü

rengide modelide benim istediğim :) nerde kestirdin canım
istanbul avrupa yakasında bir kuaför ama tarif etsem bile açık adres yazsamda yerini bulmanız çok zor olur ara sokakta kalıyor çünkü bende ilk kez gittim ve tesedüfen gördüğüm biryerdi ama şansıma güzel oldu kesim açıkcası bende endişeliydim nasıl keserler diye
Güzelll beğendim ben.Güle güle kullan canım.
teşekkürler
güzel olmuştur eminim.güle güle kullanın...............

teşekkürler

birde şunu eklemek isterim model güzel fakat benim saçlarım dalgalı olduğu için üst kısımlardaki katlar kabarıyor o yüzden ben fönlü kullanıyorum saçlarımı biraz uzayana kadar fönlü kullanmam şart eğer bu model kestirmek isteyen olursa diye yazdım saçınız dalgalıysa mutlaka fön istiyor

kesimin güzel olup olmadığı saç düzken belli olur saç dalgalı olunca anlayamazsın ben bu yüzden saçımı kestirince ilk düz fön çektiririm hata var mı yok mu iğrenç olmuş mu olmamış mı sonraki zamanlarda dalgalı fön çektiririm yoksa sonuç hayal kırıklığı olur şu da bir gerçekki saç iğrenç kesildikten sonra artık ne yapsan fayda etmez uzamasını beklemekten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…