• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyattım ama bi sorunum var :(:(yardım eder misiniz??

serendipity_

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
147
17
298
34
merhaba arkadaşlar, bugün arkadaşıma saçlarımı boyattım, kahve köpüğü ve fındık kabuğu renklerini karıştırdık, ilk defa boya değdi saçlarıma ve çokta beğendim. ama şöyle bi sorunum var. saçlarımın ön ve üst kısımları açık arka ve alt kısımları daha koyu oldu. bu hafta sonu kuaföre gidip tekrar aynı renklere boyatsam acaba kuaför eşitlemeyi becerebilir mi, ya da ne yapmalıyım?? şimdiden teşekkürler.opuyorumnanaktan

resim eklememi rica eden arkadaşlar olmuştu, buyrun. yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
bence kuaföre gitmene gerek yok gitsen eşitler tabi ama gerek yok boyamaya önden başladığın için oralar daha çok açılmıştır ve arkadaşın arkalara ve altlara boyayı tam sürememiştir bir ay sonra falan tekrar boya bu sefer koyu yerlerden başla boyamaya,ama illa hemen düzelsin dersen git bir kuaföre yaparlar

aslında boyamaya arkadan başladık, hatta boyayı aldığımız yerden de söylediler ilkse önce arkaları boyayın diye, yine de böyle oldu, teşekkür ederim cevabın için ben en iyisi biraz bekleyeyip tekrar boyayayım.

öyle kuaförler var ki düzeltsin diye gidiyorsun daha berba ediyor benim kuaförlere hiç ama hiç güvenim kalmadı artık.bence de bekle bi kere daha boyayınca renk düzelir diye düşünüyorum

cnm ilk kez boyadıın içindir,
mesela ben boyamadn önce kuaföre sormuştum,renk değişikliği olacağı için,
ilk boyayı yaparız bi 15 gün akıtılıp 2.boyayı yaptıımızda tutar demişti,
bence kısa süre sonra dip boyanı yaptır,yada tekrar tüm saçına boya,her tekrarda fark kapanıyo ,emin ol:)

Canım ilk boyamalarda her zaman saç dipleri daha açık olur.. Ben şimdiye kadar saçımı 3 kere boyadım... 2si kuafördeydi ama hepsinde aynı sorunu aynen bende yaşadım.. Koyu renklerden çok açık renklerde daha çok ortaya çıkıyor..Ama emin ol saçını tepeden topuz yapmadığın ya da kendin saç uçlarını getirip dibine koyup bakmadığın sürece dışarıdan farkedilmez sengözlerimebaksanab Hiç gerek yok kuaföre gitmene yani,kendin de takılma fazla bence :) Çok rahatsız ediyorsa seni, 3 hafta sonra yeniden boyarsınız..Yeni saçlarını güle güle kullan.. olumunekankayizsmile

Bu arada o karışımın sonucunu da çok merak ettim :) Saç renginin fotosunu koyarsan süper olur canım :)

şehir dışındayım, makinam yanımda değil ama en kısa zamanda koymaya çalışırım, ne bileyim renk benim çok hoşuma gitti, bundan sonraki boyamalarda da kahve köpüğü ve fındık kabuğunu karıştırmayı düşünüyorum. içimi rahatlattınız teşekürler kaydirigubbakcemile3

Back