saçlarımı boyamayacağım diye iddaayı kaybettim. ama sözümde de durmadım şimdi napabilirim

neden ne zaman farklı bir konu olsa yaşınız küçük galiba deniyor ki ?
Her ne kadar akıl yaşta değil baştadır cümlesine katılsam da burada bu tarz konuları henüz olgunlaşma yaşına gelmemiş kişiler açıyor. Rencide etmek için de demedim aslında ama 30 yaşına gelmiş biri arkadaşıyla saçımı bir daha boyamayacağım diye iddiaya girmez herhalde. İddia Arif vardı bir lise dizisinde, onun iddiaları tarzında bir iddia olmuş.

Son düzenleme:
rencide olucak bir şey yok zaten :) bana tuhaf geliyor olgunluğun yaşla bağdaştırılması. yani 30 lu yaşlarında olgunlaşmış ama çocuk ruhlu olabilr insan. olgunluk illa ciddilik demek değil. ciddi, katı ama asla olgunluktan nasibini almamış kişiler var. olgun ama hala çılgınca eğlenen insanlarda var.

Evet doğru söylüyorsunuz, sadece bu iddiayı kk de derdim vara konu açacak kadar büyük bir dert görmesinden ötürü yaşı küçüktür diye tahmin yürüttüm. Yaşı küçük ruhu yaşlı yada tam tersi olan çok insan var normal yaşamlarımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…