• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyamak İstiyorum Yardım Edin

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
Arkadaşlar Merhaba , benim saç rengim koyu kahve hatta bildiğin siyah.bu benim doğal rengim.yıllardır kulanıyorum ve çok sıkıldım. açık küllü kumral tonlarına geçmek istiyorum. kendim boyamak istiyorum. hangi markanın hangi numarası ve boyarken nasıl bir yöntem izlemem gerektiğini bana bilen varsa anlatabilir mi ? teşekkürler

Arkadaşlar Merhaba , benim saç rengim koyu kahve hatta bildiğin siyah.bu benim doğal rengim.yıllardır kulanıyorum ve çok sıkıldım. açık küllü kumral tonlarına geçmek istiyorum. kendim boyamak istiyorum. hangi markanın hangi numarası ve boyarken nasıl bir yöntem izlemem gerektiğini bana bilen varsa anlatabilir mi ? teşekkürler

Öncelikle saçını ilk kez boyayacaksan mutlaka kuaföre git,ben de dün ilk defa boyattım saçlarımı,benim saç rengim de aynen seninki gibi siyaha yakın.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/533804-sacimi-yapsam-bilemedim.html bu link benim başlığım,buradan fikir alabilirsin.

Back