Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyadım

comebaby

tek yumuta ikizlerim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
1.226
6
116
İstanbul
arkadaşlar saçlarımı palette naturel bal köpüğüne boyadım biraz önce
saçlarım omuz hizamda ve dalgalı 2 kutu boya kullandım bol bol sürdüm bakalım sonuc ne olacak henüz yıkamadım beklemedeyim acaba kaç dakika bekliyeyim

aldığın boyanın içerisinde yazar kaç dk bekletmen gerektiği ama ben yakınlarımın saçını boyadığım zaman 60dk fln bekletiliyordu die hatırlıyorum ama sen bi bak yani içerisinde yazanları yazar orda

canım 30-45 arası diyor bende ne kadar beklesem iyi olur diye düşünüyorum renk acık olsun istiyorum

açık istiyorsan 35dk iyi olur sanki bende tam anlamam mesela bi tanıdığım çok bekletmiş kopkoyu olmuştu burdan şunu çıkartıyoruz demekki 35dk bekletsek açık olur diymi zemuszemus

arkadaşlar şu an hiçbirşey anlaşılmıyor umarım birkaç yıkamada birşeye benzer yine koyu oldu

ark.kaarar verdim bundan sonra iki rengi karıştıracağım bu böyle olmuyacak hiç istediğim olmuyor

beyaz sabunla yıkasam sizce açılma olurmu veya 10 gün sonra tarcın kızılına boyasam bu koyuluktan kurtulurmuyum

hangi rengi istiyosan 1-2 ton acıgına boya cnm bnde garnier in dogal boyasını kullandım kumral rengi acık kahverengi sacım daha koyu renk oldu dogal adı altında olan boyalar hiç bi işe yaramıyor bende

bir dahaki boyamanda 50 dk beklet canım galiba erken yıkadın saçını ve renk açık olsun istiyorsan 8 ya da 9 numara boyayla boya ve :%40 peroksıt kullan

40 dakika bekledim canım boya numarasıda 8 di içerisine altın sarısı ilave etsem nasıl olur acaba

3 hafta kdar bekle renk aklar biraz sonra 9 numara boya al ve 40lık peroksıt 50,55 dk beklet istediğine yakın bir renk olacaktır saç rengini tam bilmediğim için tam bir şey söyleyemiyorum resim eklersen daha fazla tavsiye alabilirsin tatlım

canım boyanın tam rengı boyle ama arkadasım buna boyuyor palette bal kopugu hep bole tutuyor cokta koyu cıkmamıs bence

ama ben açık istiyorum ya bakır ağırlıklı falan ne yapsamda rengi acsam yada karışım yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…