• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyadım (resimli)

nigh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
134
2
0
Ankara
merhaba kızlar önceden okuyanlarım varsa bılır ama ben genede resımlı paylasayım bılmeyenlerınız ıcın saçlarım sıyahtı ve kuaförede actrmırstım sacım turuncu gıbı olmustu sonra ben kumrala boyadım turunculugu dahada belrgnlestı kuaföre kzıdıgımdan dolayı gıtmıorm artık cunku berbat ettı saclarımı neyse sarıya boyadım olmadı sonra kumral yaptım oda olmadı en son olark bı kac hafta beklettım sacımı akıttım bıraz sonra kullu kumral aldım loreal 7.1 ona boyadım cok sukur turunculuk gıttı ama renk koyulastı sankı ben sarı renge cevrmek ıstıyorum yardım edın kızlar ben bu sacları nasıl sarı yapıcam ne kullanıcam :( moralım bozulldu ıyıce
bu sacımın turunculu kızıllı hali bu sacı kullu kumrala boyadım $01042011365.jpg

buda suankı halı $185.jpg

benım ıstedıgım sarı ıse $candice-animal-push-up-victorias-secret-2011.jpg bu kızlar cevaplarınızı beklıyorum:(

merhaba kızlar önceden okuyanlarım varsa bılır ama ben genede resımlı paylasayım bılmeyenlerınız ıcın saçlarım sıyahtı ve kuaförede actrmırstım sacım turuncu gıbı olmustu sonra ben kumrala boyadım turunculugu dahada belrgnlestı kuaföre kzıdıgımdan dolayı gıtmıorm artık cunku berbat ettı saclarımı neyse sarıya boyadım olmadı sonra kumral yaptım oda olmadı en son olark bı kac hafta beklettım sacımı akıttım bıraz sonra kullu kumral aldım loreal 7.1 ona boyadım cok sukur turunculuk gıttı ama renk koyulastı sankı ben sarı renge cevrmek ıstıyorum yardım edın kızlar ben bu sacları nasıl sarı yapıcam ne kullanıcam :( moralım bozulldu ıyıce
bu sacımın turunculu kızıllı hali bu sacı kullu kumrala boyadım Eki Görüntüle 178582

buda suankı halı Eki Görüntüle 178583

benım ıstedıgım sarı ıse Eki Görüntüle 178584 bu kızlar cevaplarınızı beklıyorum:(
benim eşim kuaför az çok anlarım bu işlerden kusura bakma ama açtırma işlemi yaptırdıktan sonra ne diye koyu renge boyadın şimdi bi daha açtırmazsan sarı yapamazsınki:59:

ayyy şok oldum 7.1 nasıl bu kadar koyu olur yaa:53:gerçi loreal 7.1 in kutusundaki renk de senin istediğin renge benzemiyo pek ama yinede bu kadar koyu çıkacağını tahmin etmezdim hiç.keşke 9.1 falan boyasaydın.

benim eşim kuaför az çok anlarım bu işlerden kusura bakma ama açtırma işlemi yaptırdıktan sonra ne diye koyu renge boyadın şimdi bi daha açtırmazsan sarı yapamazsınki:59:

koyu oldugunu bende bılıyorm canım alırken acıktı işde boyayınca böyle oldu bılerek yapmdm

en açık sarıya boyasaydın olurdu ama şimdi çok zor malesef

bu sacımın turunculu kızıllı hali bu sacı kullu kumrala boyadım Eki Görüntüle 178582

buda suankı halı Eki Görüntüle 178583

benım ıstedıgım sarı ıse Eki Görüntüle 178584 bu kızlar cevaplarınızı beklıyorum:(

bembeyaz tenin varsa karbeyaz yani kesinlikle sarı yaptırma benimde sarı senin gösterdiğin sarı hatta herkes çok beğeniyor ama ben sevmiyorum açık kesatneye geri dönücem kendi saç rengime yani:16:

lorealin açık doğal sarısı var...ya da ona benzer saçı 3-4 ton açan bir boya ile belki renk açık kumrala kadar açılabilir...aşama aşama yapmak lazım bence, yine açıcı kullanılrsa çok zarar görür.

$loreal 01 çok çok açık doğal sarı.jpg $palette 10-1 açık küllü sarı.jpg $koleston 12-0.jpg

bitkisel açıcı ile zarar görmüyor aynı ipeksiliği devam ediyor...

tatlım bitkisel acıcı dediğini biraz acıklarmısın benım bıldıgım acıcının hepsi kımyasal anlayamadım yanı yada tavsiye ettgn acıcının markasını verebilrmsn resmi olrsa benm ıcın cok dahh aıyı olur

canım saçını palette yoğun renk acıcıyla acabilirsin oryalli onun ustune 10.1 falan ama daha acık istiyorsan 12.1 gibi küllü veya 12.0 gibi doğal bi renge boyayabilirsin :)

tatlım bitkisel acıcı dediğini biraz acıklarmısın benım bıldıgım acıcının hepsi kımyasal anlayamadım yanı yada tavsiye ettgn acıcının markasını verebilrmsn resmi olrsa benm ıcın cok dahh aıyı olur

ben marka bilmiyoruym kuaförüm gözümün önünde açıp boyadı organic sanırım adı..bitkisel...yani dediği normalde %50 saça zarar verirse o %10 veriyormuş..gerçektende öle oldu yumuşak yine saçlarım...

saçını küllü renge boyadığında yeşil olmadımı canım benim olmuştu. bende saçımı boyıcam ama kızılımsı bi renk olmasın istiyorum çikolata kahve kızılımsı olur diolar. kumral istiyorum hangi numarayı alsamki bide 1 tane oksidan 3 kutu boyayla boyasam nasıl olur ki

saçını küllü renge boyadığında yeşil olmadımı canım benim olmuştu. bende saçımı boyıcam ama kızılımsı bi renk olmasın istiyorum çikolata kahve kızılımsı olur diolar. kumral istiyorum hangi numarayı alsamki bide 1 tane oksidan 3 kutu boyayla boyasam nasıl olur ki

aynen ya garnier küllü kumrala boyadım saçımın bi tafarı yemyeşil olmuştu sonra hemen tarçın bakıra çevirdim düzeldi :s

saçarlımı dun acık kullu kurmala boyadım ama bi renk degişimi olmadı sadece hafıf turunculuk oldu bellı belrsız artık boyamıcam 1 ay boyunca aksın sacım beyaz sabunla yıkıcam maske bakım falan idare edicem artık sacım cok işlem gördü cunku en ıyısı bu galıba sacım 1 aya akar baya sanırım ozaman istedigim renge boyayabılrıım suan okadar kötü durmuo kendı sac rengımle aynı oldu zaten :D

üühühüühühühü saçlarım git gide turunculasıyoooooooooorrrrrrrrrr :43::43::43:

Back