Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı boyadım (resimli)

çok güzel olmuş canım güle güle kullan... bende bu renk tonunda ıstıyorum ama saçım kızıl nasıl cevirecegim bilmiyorum. ne renge boyadın sen?

çok güzel olmuş canım güle güle kullan... bende bu renk tonunda ıstıyorum ama saçım kızıl nasıl cevirecegim bilmiyorum. ne renge boyadın sen?
teşekkür ederim canıma.s. ben açık karamele boyadım ama saçımda röfle vardı daha önce onun üzerine boyadaım kızıl çok zor bir renk onun üzerine direk boyayamassın ilk önce kızılı akıtman lazım böyle bir topik var orda sana yardımcı olurlar

Eh İŞte İdere eder baska renk bulamadın mı cıkolata kahve deneseydınız

çok kaba bi yorum olmamış mı bu arkadaşım :1closedeyes:

bence çok güzel olmuş. tam istediğim renk. bendede röfle var ve bu tona dönmek istiyorum. hangi markanın karameli bu?

çok kaba bi yorum olmamış mı bu arkadaşım :1closedeyes:

bence çok güzel olmuş. tam istediğim renk. bendede röfle var ve bu tona dönmek istiyorum. hangi markanın karameli bu?

çok teşekkür ederim arkadaşım a.s.ben palettenin açık karameline boyadım 2 boyamamda renk daha iyi oturur diye düşünüyorum

çok teşekkür ederim arkadaşım a.s.ben palettenin açık karameline boyadım 2 boyamamda renk daha iyi oturur diye düşünüyorum

rica ederim. sen kendin mi boyuyorsun, uzun saçta bravo valla, arkalarını falan nasıl gördün? ama 2. kez boyama yakarsın, ben 2 sene boyunca yanık saçla uğraşmıştım. bu ton gayet iyi. ve röfleyi iyi kapamış.

çok yumuşak bi renk, çok tatlı bence. güle güle kullan, tekrar boyama bence, saç bi kendine gelsin, dipleri boyarken boyarsın gerekirse.

bende ara renkleri sevmiyorum,kendi saçımda çikolata karamel sarı yapıcam bugün ya da yarın hala karar veremedim çok zor karar vermek,seninde sanki başka bi renkmişte ,akmış gibi duruyor,kızmamışsındır umarım bu arada bende kocaelindeyim kuaför bulamıyorum gidecek daha önce saçım röfle demişsin kime yaptırmıştın önereceğin biri varmı hilalcemirmirmirmir

cok hos olmussun tenine cok uyumlu bi renk olmus
umarim fazla akmaz ..
boya ustune boyaya bend ekarsiyim
boyle biraz kullan derim ..

Son düzenleme:

canım neden kızim aşkolsun ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz bende mesela röfle sevmiyorum artık röfle olan saçımı kocaelide boyatmamıştım istanbulda boyattım /B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…