Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canıma.s. ben açık karamele boyadım ama saçımda röfle vardı daha önce onun üzerine boyadaım kızıl çok zor bir renk onun üzerine direk boyayamassın ilk önce kızılı akıtman lazım böyle bir topik var orda sana yardımcı olurlarçok güzel olmuş canım güle güle kullan... bende bu renk tonunda ıstıyorum ama saçım kızıl nasıl cevirecegim bilmiyorum. ne renge boyadın sen?
Eh İŞte İdere eder baska renk bulamadın mı cıkolata kahve deneseydınız
çok kaba bi yorum olmamış mı bu arkadaşım :1closedeyes:
bence çok güzel olmuş. tam istediğim renk. bendede röfle var ve bu tona dönmek istiyorum. hangi markanın karameli bu?
çok teşekkür ederim arkadaşım a.s.ben palettenin açık karameline boyadım 2 boyamamda renk daha iyi oturur diye düşünüyorum
çok sağol tatlımsüper bence
ilerde tekrar boyarsın cnm begenmedıysen ama guzel bencee
bende ara renkleri sevmiyorum,kendi saçımda çikolata karamel sarı yapıcam bugün ya da yarın hala karar veremedim çok zor karar vermek,seninde sanki başka bi renkmişte ,akmış gibi duruyor,kızmamışsındır umarım bu arada bende kocaelindeyim kuaför bulamıyorum gidecek daha önce saçım röfle demişsin kime yaptırmıştın önereceğin biri varmı hilalcemirmirmirmir
cok hos olmussun tenine cok uyumlu bi renk olmus
umarim fazla akmaz ..
boya ustune boyaya bend ekarsiyim
boyle biraz kullan derim ..