• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyadım ama istediğim sonucu alamadım

evet gerçekten renk farkı bayağı belli...bence orialle akıt boyayı sonra istediğin renge boya heryeri eşit olur...

tesekkur ederim yorumunuz icin dusundum oryal ama cok yipratr zaten cok kirim saclarim bir sure mecbur bekliycem tavsyelere uyup sonra kuafre gidecegm belki o da szn dedgnz gibi oryalke yapar :)

sacında masamı var
eve gıdıp sacımı masalayasım var :1:

burda çoğu kişi bu kızıl içermeyen küllü rengi tutturmakta zorluk yaşıyor. ama siz kendiniz market boyasıyla bu rengi tutturmuşsunuz. tam bir küllü renk olmuş hiç kızıllık-bakırlık yok. çok doğal durmuş bence, sakın dokunmayın bu rengi kullanmaya devam edin bence.

burda çoğu kişi bu kızıl içermeyen küllü rengi tutturmakta zorluk yaşıyor. ama siz kendiniz market boyasıyla bu rengi tutturmuşsunuz. tam bir küllü renk olmuş hiç kızıllık-bakırlık yok. çok doğal durmuş bence, sakın dokunmayın bu rengi kullanmaya devam edin bence.

cok tesekkur ederim begenmenize sevindim:) benim tutturmak istedgm renk oydu ama tam olmadi olsun ama yorumlar sayesnde alistim sac rengme size de guzel yorumunuz icin tesekkur ediyorum dokunmiycam bir sure bakalim :)

Son düzenleme:
hihi :):8:sizden cesaret aldim begenmeniz sayesinde erkek arkadasimada yolladim sacimin resimlerini o da cok begendi siz olmasaniz ben heralde ona soyleyemezdim bile boyadgmi cirkin bulcak diye tesekkurler hepinizeee :12::70::70::70:

Son düzenleme:
Back